Skip Index

Audio Description on Virgin Media

Monday 19th February 2018
Previous day Next day Today Freeview schedule One week Setup guide Sky Freesat

Index of channels

BBC 2 (108) Sky Living HD (110) ITV HD (113) ITV +1 (114) itv2 Plus 1 (116) Sky1 HD (122) Sky Sports Mix HD (123) W HD (124) Really (125) GOLD (126) Good Food HD (127) W Plus 1 (128) Drama (129) Home (131) Comedy Central (132) Comedy Central Plus 1 (133) MTV (134) Universal Channel HD (137) Challenge (139) Pick Plus 1 (140) Channel 4+1 (143) E4 (145) E4+1 (146) 5STAR (151) 5 USA (153) Channel 5+1 (155) FOX (157) FOX HD (158) Sky1 (160) BBC ONE HD (163) Quest (170) Home and Health (172) Quest Plus 1 (173) ITV2 +1 (174) ITV2 (176) ITV3 (177) ITV4 (178) Pick (180) Comedy Central HD (181) Comedy Central Extra (182) GOLD Plus 1 (190) 4seven (195) more4 Plus 1 (196) FOX+ (199) Alibi HD (200) Yesterday (206) Yesterday Plus 1 (207) Eden (208) Eden Plus 1 (209) Eden HD (210) Discovery (211) Discovery HD (212) Discovery Plus 1 (213) Animal Planet (216) Animal Planet Plus 1 (218) Discovery Turbo (221) National Geographic (230) National Geographic Channel Plus 1 (231) National Geographic HD (232) Alibi (262) Dave (265) Home and Health Plus 1 (272) Sky Living (281) Sky Living Plus 1 (282) Sky1 Plus 1 (284) MTV HD (310) MTV Plus 1 (312) Sky Cinema Premiere (401) Sky Cinema Premiere Plus 1 (402) Sky Cinema Action HD (403) Sky Cinema Comedy (404) Sky Cinema Hits (405) Sky Cinema Family (406) Sky Cinema Sci-Fi and Horror (409) Sky Cinema Greats HD (410) Sky Cinema Crime and Thriller (411) Sky Cinema Select (412) Film4 (429) Film4 Plus 1 (430) Sky Cinema Premiere HD (431) Sky Cinema Hits HD (433) Sky Cinema Comedy HD (434) Sky Cinema Family HD (436) Sky Cinema | Disney HD (437) Sky Cinema Sci-Fi and Horror HD (439) Sky Cinema Crime and Thriller HD (441) Sky Cinema Select HD (442) Sky Sports Action HD (511) Sky Sports F1 HD (512) Sky Sports Premier League HD (518) CBeebies (702) Nickelodeon (712) Nickelodeon Plus 1 (713) Nick Junior (715) Nick Junior Too (716) Nicktoons (717) BBC ONE Lon (851) BBC TWO HD (852) ITV (853) Channel 4 (854) Channel 5 (855)

Programmes

BBC 2 (108)

2:50am Drama: Holby City: Precipice (60 minutes)
9:15am Nature: Animal Park Summer Special (45 minutes)
6:30pm Travel: Great British Railway Journeys: The Flying Scotsman (30 minutes)
9:00pm Drama: Collateral (60 minutes)
10:00pm Comedy: Two Doors Down: Fish Friday (30 minutes)

Sky Living HD (110)

4:00am Documentary: Nothing to Declare (30 minutes)
5:00am Documentary: Nothing to Declare (30 minutes)
2:30pm Documentary: Nothing to Declare: Australia (30 minutes)
4:00pm Documentary: Border Security: America's Front Line (30 minutes)
4:30pm Documentary: Border Security: America's Front Line (30 minutes)
8:05pm Drama: Elementary: Art Imitates Art (55 minutes)

ITV HD (113)

2:00pm New: James Martin's American Adventure: Los Angeles: James Martin enters the 'City of Dreams'. He meets a pensioner who happens to be a fitness coach and drops in on chef-to-the-stars Wolfgang Puck for steak. (1 hour)
7:00pm Emmerdale: Tracy revisits her past, Ross descends into despair, and a villager bids a final farewell. (30 minutes)
7:30pm Coronation Street: As Aidan and Carla's day of reckoning arrives, Summer is appalled by the state of Billy. Meanwhile, will Steve be able to bring Ali and Michelle together? (30 minutes)
8:30pm Coronation Street: Roy and Johnny share an anxious wait at the hospital, Billy begs the help of his brother Lee, and Michelle scolds Liz for keeping quiet about Ali's return. (30 minutes)
9:00pm New: Marcella: The discovery of a young boy's body sets Marcella and the team on the hunt for a child killer. (1 hour)
11:55pm Children Who Kill: In this revelatory documentary - which was filmed as the US child justice system undergoes its biggest change in living memory - Susanna Reid meets America's child killers. (50 minutes)

ITV +1 (114)

3:00pm New: James Martin's American Adventure: Los Angeles: James Martin enters the 'City of Dreams'. He meets a pensioner who happens to be a fitness coach and drops in on chef-to-the-stars Wolfgang Puck for steak. (1 hour)
8:00pm Emmerdale: Tracy revisits her past, Ross descends into despair, and a villager bids a final farewell. (30 minutes)
8:30pm Coronation Street: As Aidan and Carla's day of reckoning arrives, Summer is appalled by the state of Billy. Meanwhile, will Steve be able to bring Ali and Michelle together? (30 minutes)
9:30pm Coronation Street: Roy and Johnny share an anxious wait at the hospital, Billy begs the help of his brother Lee, and Michelle scolds Liz for keeping quiet about Ali's return. (30 minutes)
10:00pm New: Marcella: The discovery of a young boy's body sets Marcella and the team on the hunt for a child killer. (1 hour)

itv2 Plus 1 (116)

12:00am Animation: Family Guy: When You Wish Upon a Weinstein (30 minutes)
12:30am Animation: Family Guy: Ready, Willing, and Disabled (30 minutes)
1:00am Animation: Family Guy: Brian Wallows and Peter's Swallows (30 minutes)
1:30am Animation: American Dad!: Buck, Wild (25 minutes)
1:55am Animation: American Dad!: Crotchwalkers (30 minutes)
2:25am Animation: The Cleveland Show: Here Comes the Bribe (30 minutes)
8:55am Soap: Emmerdale (25 minutes)
9:20am Soap: Coronation Street (30 minutes)
9:50am Soap: Coronation Street (35 minutes)
11:15am Film: Babe (65 minutes)
12:25pm Film: Babe (45 minutes)
1:10pm Soap: Emmerdale (35 minutes)
1:45pm Soap: Coronation Street (30 minutes)
2:15pm Soap: Coronation Street (30 minutes)
11:00pm Animation: Family Guy: North by North Quahog (30 minutes)
11:30pm Animation: Family Guy: Fast Times at Buddy Cianci Jr. High (25 minutes)
11:55pm Animation: Family Guy: From Method to Madness (35 minutes)

Sky1 HD (122)

1:00am Documentary: Ross Kemp: In Search of Pirates: South Africa (60 minutes)
2:00am Documentary: Brit Cops: Frontline Crime: Taxi and Motorbike Rtc (60 minutes)
3:00am Documentary: Brit Cops: Frontline Crime: Bar Assault (60 minutes)
8:30am Animation: Futurama: Bendless Love (30 minutes)
5:30pm Animation: Futurama: The Day the Earth Stood Stupid (30 minutes)
8:00pm Nature: David Attenborough's Conquest of the Skies (60 minutes)
11:25pm Documentary: The Force: Manchester (60 minutes)

Sky Sports Mix HD (123)

10:00am Sport: NFL: A Football Life (60 minutes)
2:00pm Sport: NFL: A Football Life (60 minutes)
6:30pm Sport: Sporting Triumphs: A P Mccoy (15 minutes)
11:00pm Sport: Sporting Triumphs: A P Mccoy (15 minutes)

W HD (124)

1:20am Science Fiction Series: The Strain: The Born (45 minutes)

Really (125)

9:00am Fantasy Homes by the Sea: Sandbanks: Sun-drenched house hunting show with Alistair Appleton. Alistair helps Celia and Nick to spend up to five million pounds on the ideal family home on the beach in Dorset. (1 hour)
2:00pm Fantasy Homes by the Sea: Sandbanks: Sun-drenched house hunting show with Alistair Appleton. Alistair helps Celia and Nick to spend up to five million pounds on the ideal family home on the beach in Dorset. (1 hour)
4:00pm My Ghost Story: Caught on Camera: Anchored Spirits: Eerie tales of the paranormal told by those who captured their hauntings on tape. Featuring freaky footage of spooks who are said to have died in a train crash. (1 hour)
5:00pm Most Haunted: Spook-searching with Yvette and co! Still in Beaumanor Hall, Yvette and her team venture into the abyss of the cellars where the darkness suddenly seems to come to life. (1 hour)
8:00pm My Ghost Story: Caught on Camera: Anchored Spirits: Eerie tales of the paranormal told by those who captured their hauntings on tape. Featuring freaky footage of spooks who are said to have died in a train crash. (1 hour)
10:00pm New: Into the Fire: Documentary series following the work of the West Midlands Fire Service. Hay Mills Green Watch are called to rescue a young mum trapped in the wreckage of her car. (1 hour)

GOLD (126)

3:05am Sitcom: Outnumbered: The Exchange Student (55 minutes)
11:20am Sitcom: My Family: Breakable (40 minutes)
1:20pm Sitcom: Keeping Up Appearances: The Boy Friend (40 minutes)
2:00pm Sitcom: Only Fools and Horses: Time on Our Hands (80 minutes)
6:00pm Sitcom: Keeping Up Appearances: The Boy Friend (40 minutes)
6:40pm Sitcom: Only Fools and Horses: It Never Rains... (40 minutes)
7:20pm Sitcom: Only Fools and Horses: A Touch of Glass (40 minutes)
8:00pm Sitcom: Fawlty Towers: Gourmet Night (35 minutes)
8:35pm Sitcom: Fawlty Towers: The Builders (40 minutes)
9:15pm Sitcom: The Royle Family: Queen of Sheba (80 minutes)
10:35pm Sitcom: Gavin and Stacey: Series 2, (40 minutes)
11:15pm Comedy: The Fast Show (35 minutes)

Good Food HD (127)

1:00am Cookery: Rick Stein's Taste of Italian Opera (60 minutes)
5:00am Cookery: My Kitchen...: Maria Elia (30 minutes)
5:30am Cookery: My Kitchen...: Maria Elia (40 minutes)
7:00am Cookery: James Martin: Home Comforts: Meals for One (60 minutes)
10:30am Cookery: Donal's Asian Baking Adventure: Hong Kong 1 (30 minutes)
12:00pm Cookery: James Martin: Home Comforts: Meals for One (60 minutes)
3:30pm Cookery: Donal's Asian Baking Adventure: Hong Kong 1 (30 minutes)
6:00pm Cookery: James Martin: Home Comforts: Meals for One (60 minutes)
8:30pm Cookery: Donal's Asian Baking Adventure: Hong Kong 1 (30 minutes)
10:00pm Cookery: James Martin: Home Comforts: Meals for One (60 minutes)

W Plus 1 (128)

2:20am Science Fiction Series: The Strain: The Born (45 minutes)

Drama (129)

2:30am Mercy Street: The Diabolical Plot: The first series of the historical medical drama concludes. President Lincoln's visit sets in motion a rebel plot - and a chance to free James Green Sr. (1 hour 30 minutes)
8:00am London's Burning: New. Blazing drama series set in a London fire station. Things are getting heated between Nick and Marianne. Lives are endangered at a school fete when a marquee catches fire. (1 hour)
9:00am Casualty: Chaos Theory: The long-running medical drama continues. Jordan rallies the team when they are split by a controversial new policy. (1 hour)
12:00pm New Tricks: Magic Majestic: Crime drama with the amiable ageing detectives, including ex-Likely Lad James Bolam. A session with the Magic Circle's Dr Moroni leaves Gerry feeling paranoid. (1 hour)
3:00pm London's Burning: New. Blazing drama series set in a London fire station. Things are getting heated between Nick and Marianne. Lives are endangered at a school fete when a marquee catches fire. (1 hour)
4:00pm New Tricks: Magic Majestic: Crime drama with the amiable ageing detectives, including ex-Likely Lad James Bolam. A session with the Magic Circle's Dr Moroni leaves Gerry feeling paranoid. (1 hour)
9:00pm Death in Paradise: Kris Marshall is the detective on a sun-drenched Caribbean island. DI Goodman is embroiled in the cut-throat world of corporate team building when an entrepreneur is killed. (1 hour)
10:00pm New Tricks: Powerhouse: Dennis Waterman and James Bolam are among the ageing detectives in the popular crime drama. The team probe the case of one of the last men to be hanged in Britain. (1 hour 20 minutes)

Home (131)

11:30am My Flat-Pack Home: More stunning self-builds with property guru Amanda Lamb. Richard and Linda are creating and project-managing their own eco-friendly haven in the Scottish Highlands. (30 minutes)
1:00pm DIY SOS: The Big Build: Haydock: Single mum Lorraine and her three children think that their sitting room is getting a makeover, but Nick Knowles recruits extra help to renovate their whole house. (1 hour)
8:30pm My Flat-Pack Home: More stunning self-builds with property guru Amanda Lamb. Richard and Linda are creating and project-managing their own eco-friendly haven in the Scottish Highlands. (30 minutes)
11:00pm Marbella Mansions: Property tales from some of the southern Spanish coast's most expensive homes. An estate agent is tasked with getting a quick sale on two Costa del Sol properties (3, 10). (1 hour)

Comedy Central (132)

10:00am Sitcom: Friends: The One with Phoebe's Dad (30 minutes)
10:30am Sitcom: Friends: The One with Russ (30 minutes)
11:00am Sitcom: Friends: The One with the Lesbian Wedding (30 minutes)
11:30am Sitcom: Friends: The One After The Super Bowl (Part 1 of 2) (30 minutes)
12:00pm Sitcom: Friends: The One After The Super Bowl (Part 2 of 2) (30 minutes)
12:30pm Sitcom: Friends: The One with the Prom Video (30 minutes)
2:00pm Sitcom: Friends: The One with the Football (30 minutes)
2:30pm Sitcom: Friends: The One Where Rachel Quits (30 minutes)
3:00pm Sitcom: Friends: The One Where Chandler Can't Remember Which Sister (30 minutes)
3:30pm Sitcom: Friends: The One with All the Jealousy (30 minutes)
5:00pm Sitcom: Friends: The One Where Monica and Richard are Just Friends (30 minutes)
5:30pm Sitcom: Friends: The One with Phoebe's Ex-Partner (30 minutes)
6:00pm Sitcom: Friends: The One Where Ross And Rachel Take A Break (30 minutes)
6:30pm Sitcom: Friends: The One with the Morning After (30 minutes)
7:00pm Sitcom: Friends: The One without The Ski Trip (30 minutes)
7:30pm Sitcom: Friends: The One with the Hypnosis Tape (30 minutes)
8:00pm Sitcom: Friends: The One with the Tiny T-Shirt (30 minutes)
8:30pm Sitcom: Friends: The One with the Dollhouse (30 minutes)

Comedy Central Plus 1 (133)

11:00am Sitcom: Friends: The One with Phoebe's Dad (30 minutes)
11:30am Sitcom: Friends: The One with Russ (30 minutes)
12:00pm Sitcom: Friends: The One with the Lesbian Wedding (30 minutes)
12:30pm Sitcom: Friends: The One After The Super Bowl (Part 1 of 2) (30 minutes)
1:00pm Sitcom: Friends: The One After The Super Bowl (Part 2 of 2) (30 minutes)
1:30pm Sitcom: Friends: The One with the Prom Video (30 minutes)
3:00pm Sitcom: Friends: The One with the Football (30 minutes)
3:30pm Sitcom: Friends: The One Where Rachel Quits (30 minutes)
4:00pm Sitcom: Friends: The One Where Chandler Can't Remember Which Sister (30 minutes)
4:30pm Sitcom: Friends: The One with All the Jealousy (30 minutes)
6:00pm Sitcom: Friends: The One Where Monica and Richard are Just Friends (30 minutes)
6:30pm Sitcom: Friends: The One with Phoebe's Ex-Partner (30 minutes)
7:00pm Sitcom: Friends: The One Where Ross And Rachel Take A Break (30 minutes)
7:30pm Sitcom: Friends: The One with the Morning After (30 minutes)
8:00pm Sitcom: Friends: The One without The Ski Trip (30 minutes)
8:30pm Sitcom: Friends: The One with the Hypnosis Tape (30 minutes)
9:00pm Sitcom: Friends: The One with the Tiny T-Shirt (30 minutes)
9:30pm Sitcom: Friends: The One with the Dollhouse (30 minutes)

MTV (134)

8:00am Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
9:00am Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
10:00am Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
11:00am Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
12:00pm Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
1:00pm Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
2:00pm Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
3:00pm Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
4:00pm Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
5:00pm Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
6:00pm Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)

Universal Channel HD (137)

12:00am Drama: Law and Order: Special Victims Unit: Shattered (60 minutes)
2:00am Drama: NUMB3RS: Thirteen (60 minutes)
3:00am Drama: NUMB3RS: Robin Hood (60 minutes)
4:00am Drama: NUMB3RS: In Security (60 minutes)

Challenge (139)

4:30am Bullseye: Dartboard quiz game that tests contestants' darts skills and their general knowledge. (30 minutes)
10:00am Family Fortunes: Two families play against each other in the big money survey-based gameshow presented by Les Dennis. (30 minutes)
10:30am Family Fortunes: Two families play against each other in the big money survey-based gameshow presented by Les Dennis. (30 minutes)
11:00am Play Your Cards Right: Bruce Forsyth hosts the TV card game in which couples test their skill and knowledge of public opinion in the hope of winning some stylish Brucie Bonuses, new cars and big cash prizes. (30 minutes)
11:30am Play Your Cards Right: Bruce Forsyth hosts the TV card game in which couples test their skill and knowledge of public opinion in the hope of winning some stylish Brucie Bonuses, new cars and big cash prizes. (30 minutes)
2:00pm Family Fortunes: Two families play against each other in the big money survey-based gameshow presented by Les Dennis. (30 minutes)
2:30pm Family Fortunes: Two families play against each other in the big money survey-based gameshow presented by Les Dennis. (30 minutes)
11:00pm Bullseye: Dartboard quiz game that tests contestants' darts skills and their general knowledge. (30 minutes)
11:30pm Bullseye: Dartboard quiz game that tests contestants' darts skills and their general knowledge. (30 minutes)

Pick Plus 1 (140)

5:00am Documentary: Highway Patrol: Australia 10 (30 minutes)
8:00am Documentary: Motorway Patrol (30 minutes)
8:30am Documentary: Motorway Patrol (30 minutes)
1:00pm Documentary: Stop Search Sieze (60 minutes)
4:00pm Documentary: Send in the Dogs: Australia (30 minutes)
4:30pm Documentary: Send in the Dogs: Australia (30 minutes)
5:00pm Documentary: Nothing to Declare: Australia 9 (30 minutes)
5:30pm Documentary: Nothing to Declare: Australia 10 (30 minutes)
6:00pm Documentary: RSPCA Animal Rescue (30 minutes)
6:30pm Documentary: RSPCA Animal Rescue (30 minutes)

Channel 4+1 (143)

1:20am The Supervet: Tina and her boisterous sons bring in a springer spaniel puppy with a badly deformed hind leg requiring complicated surgery. And a cocker spaniel has cancer. (55 minutes)
4:00am Four Rooms with Sarah Beeny: The dealers are wowed by an extremely valuable art deco erotic sculpture and some giant amethyst gemstones. Plus: original Sex Pistols posters and more. (Ep10) (50 minutes)
7:45am 3rd Rock from the Sun: Mary Loves Scoochie (Part 1, 2): While poking around in Mary's dresser, Dick finds love letters signed by a secret admirer named Scoochie, but Mary insists she doesn't know who Scoochie is. (25 minutes)
8:10am 3rd Rock from the Sun: Mary Loves Scoochie (Part 2, 2): Dr Neesam (guest star John Cleese) declares himself to be Scoochie, author of the love letters received by Mary, but is this cover for a sinister plan? (25 minutes)
8:35am Everybody Loves Raymond: No Thanks: Debra spends a whole day cooking with Marie in an effort to get along with her mother-in-law, and Ray reluctantly agrees to take Robert and Frank to a car show. (25 minutes)
9:00am Everybody Loves Raymond: Left Back: Ray worries that he has passed on 'stupid' genes to Michael because his son may be held back a year at school, just as Ray was. (30 minutes)
9:30am Frasier: Proxy Prexy: Frasier's attempts to become condominium president take a new turn when he persuades Martin to run as a 'puppet' candidate. (30 minutes)
10:00am Frasier: Kissing Cousin: Roz's 20-year-old cousin is quite the party girl. And when she arrives in Seattle, Frasier finds it impossible to keep up with her. (35 minutes)
10:35am Frasier: Tales from the Crypt: Frasier plots revenge on Bulldog after he finds himself on the receiving end of an office prank. (25 minutes)
7:00pm The Simpsons: Them, Robot: Mr Burns replaces the nuclear power plant's staff with robots but decides to keep Homer as the only human employee. (S23 Ep17, 22) (30 minutes)
7:30pm Hollyoaks: Jesse is onto Granny Campbell, while Glenn sets Esther up. Jack helps Darcy to build bridges with Toby, and Marnie plays Cupid. (30 minutes)
9:30pm Food Unwrapped: How do crumpets get filled with holes? How come baby food has such a long shelf-life? And why's mascarpone more expensive that other soft cheeses? (S13 Ep2, 6) (30 minutes)
10:00pm 24 Hours in Police Custody: This new episode has unprecedented access to a major investigation into an allegation of police corruption, as detectives track down, arrest and then charge a fellow officer. (S6 Ep1) (1 hour)
11:00pm First Dates: Valentine's Special: Can Fred's advice turn Disney superfan James into bra-fitter Jess's Prince Charming? Issac, who's getting his life back on track after being homeless for three years, meets feisty Maya. (1 hour 5 minutes)

E4 (145)

12:00am Gogglebox: What do Britain's favourite TV viewers think of The Voice, Three Wives, One Husband, Broadchurch, The Empire Strikes Back, Rivers with Jeremy Paxman and more? (S9 Ep5) (1 hour 5 minutes)
1:05am Celebs Go Dating: Brand new series: Nadia confronts Gemma about Arg. Sam and Jade are taught new tricks in a flirting workshop. Mike fails to turn on the charm during his double date with Sam. (S4 Ep11, 20) (1 hour 5 minutes)
3:05am First Dates Abroad: In Canada, can experienced dater Andrew add to the impressive number of women he claims to have asked out, or will retail manager Marisa see through his game? (Ep2, 14) (25 minutes)
3:30am Hollyoaks Omnibus: The Maaliks receive some shocking news and another revelation floors Farrah. Sienna and Cleo are at war, while Granny Campbell makes Courtney consider her ability as a mother. (2 hours 30 minutes)
6:00am Hollyoaks: Cleo and Sienna are at war, while Granny Campbell continues to sabotage Courtney. Maxine gives in to Adam, and Milo offers Alfie some words of advice. (30 minutes)
6:30am Hollyoaks: Granny Campbell makes Courtney think about her ability as a mother, while Cleo tells Joel her concerns. Sally confides in Marnie about problems with Myra, but Marnie gets confused. (30 minutes)
7:00am Coach Trip: Road to Tenerife: Brand new series: Twist Week: In the Spanish city of Seville, the group go on a scavenger hunt and try some flamenco - before Brendan ends a week of twists with a bang. (Ep30, 40) (30 minutes)
7:30am How I Met Your Mother: Something Blue: At Marshall and Lily's wedding, Barney overhears Ted and Robin discussing a secret. He wheedles it out of them and learns that they have split up. (30 minutes)
10:00am How I Met Your Mother: Wait for It...: Robin shows up with a new date named Gael, which prompts Ted to move on by going out on the town with Barney and Marshall, and dating fun-loving Amy. (30 minutes)
10:30am How I Met Your Mother: We're Not from Here: Barney and Ted assume Gael's success with women is because he is foreign and has an accent, so they pretend to be tourists to attract dates. (30 minutes)
11:00am Brooklyn Nine-Nine: Karen Peralta: On his birthday, Peralta takes Santiago to meet his mother. Diaz and Boyle struggle to deal with a new mandate on body cams during a stakeout. (S3 Ep14, 23) (30 minutes)
11:30am Brooklyn Nine-Nine: The 9-8: The Nine-Nine play host to officers from nearby precinct the Nine-Eight when their station house is flooded, reuniting Peralta with his old partner. (S3 Ep15, 23) (30 minutes)
12:00pm The Goldbergs: Baio and Switch: To get closer to Barry and Erica, Beverly promises to bring actor Scott Baio to town for a charity event. Adam gets into a tricky situation. (S3 Ep12, 24) (30 minutes)
12:30pm The Goldbergs: Double Dare: After watching a game show together for years, Adam and Emmy are excited to learn that the producers will be holding auditions at their school. (S3 Ep13, 24) (30 minutes)
1:00pm The Big Bang Theory: The Peanut Reaction: Penny throws a surprise party for Leonard and gets support from Howard and Raj, but Sheldon's indulgence in an electronics shop throws her off track. (S1 Ep16, 17) (30 minutes)
1:30pm The Big Bang Theory: The Tangerine Factor: When Penny breaks up with her boyfriend, Leonard plucks up the courage to ask her out. Both turn to Sheldon for advice about their date. (S1 Ep17, 17) (30 minutes)
4:00pm Brooklyn Nine-Nine: Coral Palms (Part 1, 3): Peralta and Holt adjust to their lives in the Witness Protection Programme while crime boss Jimmy 'The Butcher' Figgis is still at large. (S4 Ep1, 22) (30 minutes)
4:30pm Brooklyn Nine-Nine: Coral Palms (Part 2, 3): Jimmy Figgis sees Peralta and Holt's video and comes looking for them. A new captain takes over the precinct, but is he up to the job? (S4 Ep2, 22) (30 minutes)
5:00pm The Goldbergs: Smother's Day: Barry and Erica forget to buy Beverly a Mother's Day present and make some last-minute 'Mom Coupons' instead, hurting her feelings. (S3 Ep22, 24) (30 minutes)
5:30pm The Goldbergs: Big Orange: Beverly and Lainey hatch a plan to destroy Barry's favourite shirt. Murray decides to tear down the family tree house, leaving Adam distraught. (S3 Ep23, 24) (30 minutes)
6:00pm The Big Bang Theory: The White Asparagus Triangulation: Sheldon is delighted that Leonard has finally found a girlfriend who matches up to his high standards... perhaps a little too delighted. (S2 Ep9, 23) (30 minutes)
6:30pm The Big Bang Theory: The Vartabedian Conundrum: Leonard goes to Penny for help when his relationship with Stephanie takes off faster than he'd like, but will he choose to act on her advice? (S2 Ep10, 23) (30 minutes)
7:00pm Hollyoaks: Jesse has a decision to make, and Adam gets the wrong end of the stick about his father. Jack receives some life-threatening news, while Darren turns to Mandy when he's struggling. (30 minutes)
7:30pm New: Coach Trip: Road to Tenerife: Brand new series: The group land in Lanzarote and head off for a spot of sea trekking and a spin on some quadricycles. But on this trip, all roads lead to the vote. (Ep31, 40) (30 minutes)
8:00pm The Big Bang Theory: The Locomotive Manipulation: Love is in the air when Amy manages to convince Sheldon to join her for a romantic train trip to Napa Valley to celebrate Valentine's Day. (S7 Ep15, 24) (30 minutes)
8:30pm The Big Bang Theory: The Valentino Submergence: Sheldon and Amy host a special live episode of their internet show Fun with Flags. Leonard and Penny grapple with getting older. (S9 Ep15, 24) (30 minutes)
9:00pm New: Celebs Go Dating: Brand new series: Ollie gets some brutal advice from Binky, and there's a second date for London and Elliot. The agents bring in a relationship expert to help Tallia and Seb. (S4 Ep12, 20) (1 hour)
10:00pm Naked Attraction: Presenter Anna Richardson guides 28-year-old Judy through the basics of naked dating. And tent erector Craig, who is almost 30, hopes to meet his ideal match in the buff. (S2 Ep7) (1 hour 5 minutes)
11:05pm The Big Bang Theory: The Discovery Dissipation: Sheldon feels guilty when he gets attention for his accidental discovery of a new element. Raj stays with Howard and Bernadette for a week. (S7 Ep10, 24) (30 minutes)
11:35pm The Big Bang Theory: The Cooper Extraction: Sheldon has to go back to Texas when his sister goes into labour, and while he is away the gang gather at the flat to decorate the Christmas tree. (S7 Ep11, 24) (30 minutes)

E4+1 (146)

12:05am The Big Bang Theory: The Itchy Brain Simulation: A worried Leonard thinks that Sheldon will over-react when he confesses that he failed to return a DVD to the rental shop seven years earlier. (S7 Ep8, 24) (30 minutes)
12:35am The Big Bang Theory: The Thanksgiving Decoupling: Howard takes the gang to his mother's house for Thanksgiving to protect himself from his grumpy father-in-law, who has also been invited. (S7 Ep9, 24) (25 minutes)
1:00am Gogglebox: What do Britain's favourite TV viewers think of The Voice, Three Wives, One Husband, Broadchurch, The Empire Strikes Back, Rivers with Jeremy Paxman and more? (S9 Ep5) (1 hour 5 minutes)
2:05am Celebs Go Dating: Brand new series: Nadia confronts Gemma about Arg. Sam and Jade are taught new tricks in a flirting workshop. Mike fails to turn on the charm during his double date with Sam. (S4 Ep11, 20) (1 hour 5 minutes)
4:05am First Dates Abroad: In Canada, can experienced dater Andrew add to the impressive number of women he claims to have asked out, or will retail manager Marisa see through his game? (Ep2, 14) (25 minutes)
4:30am Hollyoaks Omnibus: The Maaliks receive some shocking news and another revelation floors Farrah. Sienna and Cleo are at war, while Granny Campbell makes Courtney consider her ability as a mother. (2 hours 30 minutes)
7:00am Hollyoaks: Cleo and Sienna are at war, while Granny Campbell continues to sabotage Courtney. Maxine gives in to Adam, and Milo offers Alfie some words of advice. (30 minutes)
7:30am Hollyoaks: Granny Campbell makes Courtney think about her ability as a mother, while Cleo tells Joel her concerns. Sally confides in Marnie about problems with Myra, but Marnie gets confused. (30 minutes)
8:00am Coach Trip: Road to Tenerife: Brand new series: Twist Week: In the Spanish city of Seville, the group go on a scavenger hunt and try some flamenco - before Brendan ends a week of twists with a bang. (Ep30, 40) (30 minutes)
8:30am How I Met Your Mother: Something Blue: At Marshall and Lily's wedding, Barney overhears Ted and Robin discussing a secret. He wheedles it out of them and learns that they have split up. (30 minutes)
11:00am How I Met Your Mother: Wait for It...: Robin shows up with a new date named Gael, which prompts Ted to move on by going out on the town with Barney and Marshall, and dating fun-loving Amy. (30 minutes)
11:30am How I Met Your Mother: We're Not from Here: Barney and Ted assume Gael's success with women is because he is foreign and has an accent, so they pretend to be tourists to attract dates. (30 minutes)
12:00pm Brooklyn Nine-Nine: Karen Peralta: On his birthday, Peralta takes Santiago to meet his mother. Diaz and Boyle struggle to deal with a new mandate on body cams during a stakeout. (S3 Ep14, 23) (30 minutes)
12:30pm Brooklyn Nine-Nine: The 9-8: The Nine-Nine play host to officers from nearby precinct the Nine-Eight when their station house is flooded, reuniting Peralta with his old partner. (S3 Ep15, 23) (30 minutes)
1:00pm The Goldbergs: Baio and Switch: To get closer to Barry and Erica, Beverly promises to bring actor Scott Baio to town for a charity event. Adam gets into a tricky situation. (S3 Ep12, 24) (30 minutes)
1:30pm The Goldbergs: Double Dare: After watching a game show together for years, Adam and Emmy are excited to learn that the producers will be holding auditions at their school. (S3 Ep13, 24) (30 minutes)
2:00pm The Big Bang Theory: The Peanut Reaction: Penny throws a surprise party for Leonard and gets support from Howard and Raj, but Sheldon's indulgence in an electronics shop throws her off track. (S1 Ep16, 17) (30 minutes)
2:30pm The Big Bang Theory: The Tangerine Factor: When Penny breaks up with her boyfriend, Leonard plucks up the courage to ask her out. Both turn to Sheldon for advice about their date. (S1 Ep17, 17) (30 minutes)
5:00pm Brooklyn Nine-Nine: Coral Palms (Part 1, 3): Peralta and Holt adjust to their lives in the Witness Protection Programme while crime boss Jimmy 'The Butcher' Figgis is still at large. (S4 Ep1, 22) (30 minutes)
5:30pm Brooklyn Nine-Nine: Coral Palms (Part 2, 3): Jimmy Figgis sees Peralta and Holt's video and comes looking for them. A new captain takes over the precinct, but is he up to the job? (S4 Ep2, 22) (30 minutes)
6:00pm The Goldbergs: Smother's Day: Barry and Erica forget to buy Beverly a Mother's Day present and make some last-minute 'Mom Coupons' instead, hurting her feelings. (S3 Ep22, 24) (30 minutes)
6:30pm The Goldbergs: Big Orange: Beverly and Lainey hatch a plan to destroy Barry's favourite shirt. Murray decides to tear down the family tree house, leaving Adam distraught. (S3 Ep23, 24) (30 minutes)
7:00pm The Big Bang Theory: The White Asparagus Triangulation: Sheldon is delighted that Leonard has finally found a girlfriend who matches up to his high standards... perhaps a little too delighted. (S2 Ep9, 23) (30 minutes)
7:30pm The Big Bang Theory: The Vartabedian Conundrum: Leonard goes to Penny for help when his relationship with Stephanie takes off faster than he'd like, but will he choose to act on her advice? (S2 Ep10, 23) (30 minutes)
8:00pm Hollyoaks: Jesse has a decision to make, and Adam gets the wrong end of the stick about his father. Jack receives some life-threatening news, while Darren turns to Mandy when he's struggling. (30 minutes)
8:30pm New: Coach Trip: Road to Tenerife: Brand new series: The group land in Lanzarote and head off for a spot of sea trekking and a spin on some quadricycles. But on this trip, all roads lead to the vote. (Ep31, 40) (30 minutes)
9:00pm The Big Bang Theory: The Locomotive Manipulation: Love is in the air when Amy manages to convince Sheldon to join her for a romantic train trip to Napa Valley to celebrate Valentine's Day. (S7 Ep15, 24) (30 minutes)
9:30pm The Big Bang Theory: The Valentino Submergence: Sheldon and Amy host a special live episode of their internet show Fun with Flags. Leonard and Penny grapple with getting older. (S9 Ep15, 24) (30 minutes)
10:00pm New: Celebs Go Dating: Brand new series: Ollie gets some brutal advice from Binky, and there's a second date for London and Elliot. The agents bring in a relationship expert to help Tallia and Seb. (S4 Ep12, 20) (1 hour)
11:00pm Naked Attraction: Presenter Anna Richardson guides 28-year-old Judy through the basics of naked dating. And tent erector Craig, who is almost 30, hopes to meet his ideal match in the buff. (S2 Ep7) (1 hour 5 minutes)

5STAR (151)

1:15am Wentworth Prison: Drama series. Channing threatens to close down the garden project. Jake takes steps to stop Will from exposing him. Bridget gets a reprimand for drunkenness. (S5 Ep 8) (1 hour)
2:15am Wentworth Prison: Drama series. Franky and Allie get some outside help with their escape plans. Will and Kaz try to persuade Allie to grass on Jake. Liz learns that Don Kaplan is missing. (S5 Ep 9) (1 hour)
3:00pm Neighbours: Secrets emerge at the camp when Steph overhears Jack and Paige talking about their night of passion. Unaware of what's been going on, Mark prepares to ask Paige to marry him... (30 minutes)
3:30pm Home and Away: Jarrod tries to win back Ziggy, but will he succeed? DI Shepherd pulls Kat off the Novak investigation and demands an examination of Robbo's clothes on the night of the murder (30 minutes)
6:00pm Neighbours: Secrets emerge at the camp when Steph overhears Jack and Paige talking about their night of passion. Unaware of what's been going on, Mark prepares to ask Paige to marry him... (30 minutes)
6:30pm Home and Away: Willow and Justin sleep together. McCarthy suspends Kat from duty as he tightens his net around Robbo. Mason and Willow compete to become the new manager at the gym. (30 minutes)

5 USA (153)

1:15pm NCIS: Legend - Part 1: US drama. The murder of a Marine brings the team into contact with the Office of Special Projects in LA. Tony becomes concerned about Ziva's behaviour. (S6 Ep 22) (55 minutes)
7:00pm NCIS: Reunion: Drama series following the US Navy's dedicated federal agency. The team discovers that the murder of a Marine may be linked to their past. Gibbs decides Ziva's fate. (S7 Ep 2) (1 hour)
8:00pm NCIS: US crime drama. Gibbs and the team must reopen a closed case when a blogger with a reputation for exposing government cover-ups is murdered. (S7 Ep 3) (1 hour)
9:00pm NCIS: Crime drama series. The team investigate when a Navy lieutenant who is set to be the first openly gay service member to receive the Medal of Honour is murdered. (S12 Ep 13) (1 hour)
10:00pm NCIS: Crime series. After a marine is murdered, DiNozzo returns to his old military acadamy. Bishop and her husband invite the team for dinner. (S12 Ep 14) (1 hour)

Channel 5+1 (155)

12:15pm GPs: Behind Closed Doors: Observational documentary series. Cases include a nasty burn caused by a pet cat, an uplifting story of cancer survival and an illness contracted abroad. (S5 Ep 29) (55 minutes)
2:15pm Home and Away: Jarrod tries to win back Ziggy, but will he succeed? DI Shepherd pulls Kat off the Novak investigation and demands an examination of Robbo's clothes on the night of the murder (30 minutes)
2:45pm Neighbours: Secrets emerge at the camp when Steph overhears Jack and Paige talking about their night of passion. Unaware of what's been going on, Mark prepares to ask Paige to marry him... (30 minutes)
3:15pm NCIS: Conspiracy To Murder: Internal Affairs: US detective drama. The NCIS agents are investigated by the FBI on suspicion of murdering an arms dealer known as La Grenouille. (S5 Ep 14) (1 hour)
6:30pm Neighbours: Secrets emerge at the camp when Steph overhears Jack and Paige talking about their night of passion. Unaware of what's been going on, Mark prepares to ask Paige to marry him... (30 minutes)
7:00pm Home and Away: Jarrod tries to win back Ziggy, but will he succeed? DI Shepherd pulls Kat off the Novak investigation and demands an examination of Robbo's clothes on the night of the murder (30 minutes)
10:00pm New: The X-Files: Revival of the classic sci-fi drama. A spate of deaths in which the victims were plagued by their own doppelgangers lead Mulder and Scully to a pair of twins. (S11 Ep 3) (1 hour)

FOX (157)

12:00pm Drama: NCIS: A Bowl of Cherries (60 minutes)
1:00pm Drama: NCIS: One Book, Two Covers (60 minutes)
2:00pm Drama: NCIS: Beastmaster (60 minutes)
7:00pm Drama: NCIS: Something Blue (60 minutes)
8:00pm Drama: NCIS: Rendezvous (60 minutes)

FOX HD (158)

12:00pm Drama: NCIS: A Bowl of Cherries (60 minutes)
1:00pm Drama: NCIS: One Book, Two Covers (60 minutes)
2:00pm Drama: NCIS: Beastmaster (60 minutes)
7:00pm Drama: NCIS: Something Blue (60 minutes)
8:00pm Drama: NCIS: Rendezvous (60 minutes)

Sky1 (160)

1:00am Documentary: Ross Kemp: In Search of Pirates: South Africa (60 minutes)
2:00am Documentary: Brit Cops: Frontline Crime: Taxi and Motorbike Rtc (60 minutes)
3:00am Documentary: Brit Cops: Frontline Crime: Bar Assault (60 minutes)
8:30am Animation: Futurama: Bendless Love (30 minutes)
5:30pm Animation: Futurama: The Day the Earth Stood Stupid (30 minutes)
8:00pm Nature: David Attenborough's Conquest of the Skies (60 minutes)
11:25pm Documentary: The Force: Manchester (60 minutes)

BBC ONE HD (163)

1:45pm Doctors: No Sweat: Ruhma's meeting with a wedding photographer does not quite go to plan. Jimmi counsels Ben. A man suffering from excessive sweating comes to see Daniel. (30 minutes)
2:15pm The Coroner: 5, 10. The Captain's Pipe: Crime drama. When Mick's rival landlord is found dead on the beach, Jane is forced to try to clear his name before he is charged with murder. (45 minutes)
3:00pm Escape to the Country: Northern Ireland: Nicki Chapman heads to Northern Ireland with a couple who have £500,000 to find a large family home where they can also keep animals and welcome paying guests. (45 minutes)
3:45pm Get Away for Winter: 6, 15. Mijas, Spain: Couples and friends search for perfect rental properties abroad. Roger and Margaret want to leave the winter in Liverpool behind and rent in southern Spain. (45 minutes)

Quest (170)

1:00am Motoring: Wheeler Dealers: Land Rover Defender (60 minutes)
4:00am Motoring: Wheeler Dealers: Land Rover Defender (60 minutes)
6:20am Sport: Total Fishing with Matt Hayes (25 minutes)
6:45am Sport: Total Fishing with Matt Hayes (25 minutes)
9:00am Technology: How It's Made (30 minutes)
9:30am Technology: How It's Made (30 minutes)
10:00am Technology: How It's Made: Turf Grass; Beef Jerky; Wood Chippers; Bowling Pins (30 minutes)
10:30am Technology: How It's Made: Multi-Tools; Jojoba Oil; Marionettes (30 minutes)
2:00pm Motoring: Wheeler Dealers: Ford Mustang (60 minutes)
3:00pm Motoring: Wheeler Dealers: Mercedes Slk (60 minutes)

Home and Health (172)

11:00pm Documentary: Bugs, Bites and Parasites: Tropical Diseases Uncovered (60 minutes)

Quest Plus 1 (173)

2:00am Motoring: Wheeler Dealers: Land Rover Defender (60 minutes)
5:00am Motoring: Wheeler Dealers: Land Rover Defender (60 minutes)
7:20am Sport: Total Fishing with Matt Hayes (25 minutes)
7:45am Sport: Total Fishing with Matt Hayes (25 minutes)
10:00am Technology: How It's Made (30 minutes)
10:30am Technology: How It's Made (30 minutes)
11:00am Technology: How It's Made: Turf Grass; Beef Jerky; Wood Chippers; Bowling Pins (30 minutes)
11:30am Technology: How It's Made: Multi-Tools; Jojoba Oil; Marionettes (30 minutes)
3:00pm Motoring: Wheeler Dealers: Ford Mustang (60 minutes)
4:00pm Motoring: Wheeler Dealers: Mercedes Slk (60 minutes)

ITV2 +1 (174)

12:00am Family Guy: When You Wish Upon a Weinstein: Animated comedy series about the everyday tribulations of family life. Peter tries to convert Chris to Judaism to help him perform better at school. (30 minutes)
12:30am Family Guy: Ready, Willing and Disabled: Animated comedy series. After Joe loses a thief in a chase, Peter offers to train him for the decathlon at the Olympics for disabled athletes. (30 minutes)
1:00am Family Guy: Brian Wallows and Peter's Swallows: Animated comedy series. Brian is sentenced to care for a crabby old woman and birds nest in Peter's beard. (30 minutes)
1:30am American Dad!: Buck, Wild: The random escapades of Stan Smith, an extreme right-wing CIA agent dealing with family life and keeping America safe in the most absurd way possible! (25 minutes)
1:55am American Dad!: Crotchwalkers: The random escapades of Stan Smith, an extreme right-wing CIA agent dealing with family life and keeping America safe in the most absurd way possible! (30 minutes)
2:25am The Cleveland Show: Here Comes the Bribe: Animated comedy. Donna wants to renew her wedding vows with Cleveland, but when he ruins the big day, he is dragged along to marriage guidance counselling. (30 minutes)
8:55am Emmerdale: Ross faces his future, Gabby has a plan, and Laurel has an idea. (25 minutes)
9:20am Coronation Street: Craig is trapped at home as his compulsions escalate. Meanwhile, Ali asks Liz to keep his return a secret from Michelle and Eva struggles to help Billy. (30 minutes)
9:50am Coronation Street: Bethany confronts Craig for standing her up, Michelle hopes to reconnect with Ali, and Carla plays Cupid between Sinead and Daniel. (35 minutes)
11:15am Babe: Family fantasy starring James Cromwell, 1995. When Farmer Hoggett wins a piglet at a county fair, he discovers that there is more to the newly-won 'Babe' than meets the eye... (1 hour 5 minutes)
12:25pm Babe: Family fantasy starring James Cromwell, 1995. When Farmer Hoggett wins a piglet at a county fair, he discovers that there is more to the newly-won 'Babe' than meets the eye... (45 minutes)
1:10pm Emmerdale: Ross faces his future, Gabby has a plan, and Laurel has an idea. (35 minutes)
1:45pm Coronation Street: Craig is trapped at home as his compulsions escalate. Meanwhile, Ali asks Liz to keep his return a secret from Michelle and Eva struggles to help Billy. (30 minutes)
2:15pm Coronation Street: Bethany confronts Craig for standing her up, Michelle hopes to reconnect with Ali, and Carla plays Cupid between Sinead and Daniel. (30 minutes)
11:00pm Family Guy: North by North Quahog: Animated comedy series about family life. Peter and Lois go on a second honeymoon to spice up their marriage as Brian stays home to take care of the kids. (30 minutes)
11:30pm Family Guy: Fast Times at Buddy Cianci Jr. High: Animated comedy about family life. Chris's teacher wins the lottery and is replaced by Mrs Lockhart, with whom Chris immediately falls in love. (25 minutes)
11:55pm Family Guy: From Method to Madness: Animated comedy series. When Brian auditions for a role at the local theatre, Stewie is 'discovered' and enters the Quahog School of Performing Arts. (35 minutes)

ITV2 (176)

12:00am Family Guy: Brian Wallows and Peter's Swallows: Animated comedy series. Brian is sentenced to care for a crabby old woman and birds nest in Peter's beard. (30 minutes)
12:30am American Dad!: Buck, Wild: The random escapades of Stan Smith, an extreme right-wing CIA agent dealing with family life and keeping America safe in the most absurd way possible! (25 minutes)
12:55am American Dad!: Crotchwalkers: The random escapades of Stan Smith, an extreme right-wing CIA agent dealing with family life and keeping America safe in the most absurd way possible! (30 minutes)
1:25am The Cleveland Show: Here Comes the Bribe: Animated comedy. Donna wants to renew her wedding vows with Cleveland, but when he ruins the big day, he is dragged along to marriage guidance counselling. (30 minutes)
7:55am Emmerdale: Ross faces his future, Gabby has a plan, and Laurel has an idea. (25 minutes)
8:20am Coronation Street: Craig is trapped at home as his compulsions escalate. Meanwhile, Ali asks Liz to keep his return a secret from Michelle and Eva struggles to help Billy. (30 minutes)
8:50am Coronation Street: Bethany confronts Craig for standing her up, Michelle hopes to reconnect with Ali, and Carla plays Cupid between Sinead and Daniel. (35 minutes)
10:15am Babe: Family fantasy starring James Cromwell, 1995. When Farmer Hoggett wins a piglet at a county fair, he discovers that there is more to the newly-won 'Babe' than meets the eye... (1 hour 5 minutes)
11:25am Babe: Family fantasy starring James Cromwell, 1995. When Farmer Hoggett wins a piglet at a county fair, he discovers that there is more to the newly-won 'Babe' than meets the eye... (45 minutes)
12:10pm Emmerdale: Ross faces his future, Gabby has a plan, and Laurel has an idea. (35 minutes)
12:45pm Coronation Street: Craig is trapped at home as his compulsions escalate. Meanwhile, Ali asks Liz to keep his return a secret from Michelle and Eva struggles to help Billy. (30 minutes)
1:15pm Coronation Street: Bethany confronts Craig for standing her up, Michelle hopes to reconnect with Ali, and Carla plays Cupid between Sinead and Daniel. (30 minutes)
10:00pm Family Guy: North by North Quahog: Animated comedy series about family life. Peter and Lois go on a second honeymoon to spice up their marriage as Brian stays home to take care of the kids. (30 minutes)
10:30pm Family Guy: Fast Times at Buddy Cianci Jr. High: Animated comedy about family life. Chris's teacher wins the lottery and is replaced by Mrs Lockhart, with whom Chris immediately falls in love. (25 minutes)
10:55pm Family Guy: From Method to Madness: Animated comedy series. When Brian auditions for a role at the local theatre, Stewie is 'discovered' and enters the Quahog School of Performing Arts. (35 minutes)
11:30pm American Dad!: Familyland: Animated series. Francine takes her family to a medieval theme park. When the cryogenically frozen founder is mistakenly thawed, the Smiths find themselves prisoners. (25 minutes)
11:55pm American Dad!: Cock of the Sleepwalk: Animated series about a hapless CIA agent. After Stan completes his 100th kill, he accidentally releases a benevolent side of himself while sleeping. (30 minutes)

ITV3 (177)

1:15am Blue Murder: Lonely: When the only witness to a woman's murder is an autistic boy who cannot communicate what he saw, Janine has to get to the truth another way. (1 hour 20 minutes)
4:20am Road To Avonlea: Nothing Endures But Change: Drama about a girl sent to live with her eccentric family. The time has come for Sara to decide whether or not she will return to Montreal. (50 minutes)
5:10am Road To Avonlea: Sara's Homecoming: Tragedy strikes Sara when she plans to return to her father in Montreal. (50 minutes)
6:55am Heartbeat: Love Hurts: Mike is determined to clear Sergeant Merton's name when a serious allegation is made against him. Meanwhile, Vernon is concerned that Bernie is acting strangely. (1 hour 5 minutes)
8:00am The Royal: Letting Go: Frankie faces trouble when someone tries to steal his motorbike. Dr Ormerod and Dr Weatherill uncover a family secret when a woman refuses to be admitted to hospital. (1 hour)
12:30pm The Royal: Love Is All You Need: When a day at the beach ends in tragedy for a local family, Carnegie questions Weatherill's competence, but an outraged Dr Ormerod leaps to Jill's defence. (1 hour 5 minutes)
1:35pm Heartbeat: Windows of Opportunity: Nostalgic police drama series. Mike is keen to find a missing link when Tricia is the latest target in a series of apparently unrelated burglaries. (1 hour 5 minutes)
5:55pm Heartbeat: Windows of Opportunity: Nostalgic police drama series. Mike is keen to find a missing link when Tricia is the latest target in a series of apparently unrelated burglaries. (1 hour 5 minutes)
7:00pm Murder, She Wrote: How to Make a Killing Without Really Trying: When her stockbroker is killed, Jessica Fletcher investigates a murder in the world of high finance. (1 hour)
8:00pm Lewis: Allegory of Love: Detective drama. Lewis investigates the murder of a beautiful young Eastern European woman whose death comes straight from the pages of a popular fantasy novel. (2 hours)
10:00pm DCI Banks: Aftermath (Part 1): Five young girls have gone missing and DCI Alan Banks has discovered the lair of a killer, but with only four bodies, one victim could still be alive... (1 hour)
11:00pm DCI Banks: Aftermath (Part 2): Conclusion of DCI Banks's first case. DCI Banks and DS Annie Cabbot have to find the killer's accomplice and locate a missing girl, but time is against them. (1 hour 5 minutes)

ITV4 (178)

12:15am Memphis Belle: Wartime drama starring Matthew Modine and Eric Stoltz, 1990. In 1943, the crew of a B-17 prepares for its last bombing mission over Germany before returning home to the USA. (1 hour 5 minutes)
1:20am The Professionals: The Untouchables: When an old girlfriend from East Germany appears, Bodie is framed for assassination and hounded by Doyle and CI5. (50 minutes)
9:50am Minder: If Money Be the Food of Love, Play On: Terry and Arthur are captivated by an Australian girl who claims to be searching for her long-lost boyfriend - but what is her real motive? (1 hour 5 minutes)
12:00pm The Professionals: The Untouchables: When an old girlfriend from East Germany appears, Bodie is framed for assassination and hounded by Doyle and CI5. (1 hour)
3:05pm Minder: A Star Is Gorn: When a rock star fakes his own death, Arthur finds himself in possession of a valuable master tape that has every chance of becoming a 'posthumous' hit. (1 hour)
5:15pm The Professionals: The Ojuka Situation: Bodie and Doyle are assigned to protect the former head of an African state whose life has been threatened. (1 hour)
11:20pm The Specialist: Action thriller starring Sylvester Stallone and Sharon Stone, 1994. A woman entices a bomb expert that she's involved with into destroying the gangsters that killed her family. (1 hour)

Pick (180)

4:00am Highway Patrol: Documentary series following Australia's traffic enforcers, facing high-speed chases, explosive crashes and out-of-control drunk drivers. (S5, ep 10) (30 minutes)
7:00am Motorway Patrol: Documentary series from New Zealand following the madness and mayhem faced by intrepid officers as they pull over motorists for a variety of suspected offences. (S11, ep 11) (30 minutes)
7:30am Motorway Patrol: Documentary series from New Zealand following the madness and mayhem faced by intrepid officers as they pull over motorists for a variety of suspected offences. (S11, ep 12) (30 minutes)
12:00pm Stop Search Seize: Join Ireland's Customs teams as they, with the help of the Irish police, try to stop organised smugglers from bringing drugs, cars and even exotic animals into the country. (S1, ep 3) (1 hour)
3:00pm Send In The Dogs Australia: Action-packed series following Australia's police dog units as they chase down criminals and take to the front line in the war against drugs. (S1, ep 1) (30 minutes)
3:30pm Send In The Dogs Australia: Action-packed series following Australia's police dog units as they chase down criminals and take to the front line in the war against drugs. (S1, ep 2) (30 minutes)
4:00pm Nothing To Declare: The observational documentary series goes to the frontline of Australia's defence against customs, quarantine and immigration violations. (S7a, ep 9) (30 minutes)
4:30pm Nothing To Declare: The officers protecting Australia's borders see some very unusual things. Cameras capture how they deal with drug-runners, smugglers and strange creepy-crawlies. (S7a, ep 10) (30 minutes)
5:00pm Rspca Animal Rescue: Moving series following RSPCA workers across Australia as they work to help animals in need. (S2, ep 8) (30 minutes)
5:30pm Rspca Animal Rescue: Moving series following RSPCA workers across Australia as they work to help animals in need. (S2, ep 9) (30 minutes)

Comedy Central HD (181)

10:00am Sitcom: Friends: The One with Phoebe's Dad (30 minutes)
10:30am Sitcom: Friends: The One with Russ (30 minutes)
11:00am Sitcom: Friends: The One with the Lesbian Wedding (30 minutes)
11:30am Sitcom: Friends: The One After The Super Bowl (Part 1 of 2) (30 minutes)
12:00pm Sitcom: Friends: The One After The Super Bowl (Part 2 of 2) (30 minutes)
12:30pm Sitcom: Friends: The One with the Prom Video (30 minutes)
2:00pm Sitcom: Friends: The One with the Football (30 minutes)
2:30pm Sitcom: Friends: The One Where Rachel Quits (30 minutes)
3:00pm Sitcom: Friends: The One Where Chandler Can't Remember Which Sister (30 minutes)
3:30pm Sitcom: Friends: The One with All the Jealousy (30 minutes)
5:00pm Sitcom: Friends: The One Where Monica and Richard are Just Friends (30 minutes)
5:30pm Sitcom: Friends: The One with Phoebe's Ex-Partner (30 minutes)
6:00pm Sitcom: Friends: The One Where Ross And Rachel Take A Break (30 minutes)
6:30pm Sitcom: Friends: The One with the Morning After (30 minutes)
7:00pm Sitcom: Friends: The One without The Ski Trip (30 minutes)
7:30pm Sitcom: Friends: The One with the Hypnosis Tape (30 minutes)
8:00pm Sitcom: Friends: The One with the Tiny T-Shirt (30 minutes)
8:30pm Sitcom: Friends: The One with the Dollhouse (30 minutes)

Comedy Central Extra (182)

4:20am Sitcom: Friends: The One Where Rachel Has a Baby (Part 2 of 2) (20 minutes)
4:40am Sitcom: Friends: The One Where Emma Cries (25 minutes)
5:05am Sitcom: Friends: The One With Phoebe's Birthday Dinner (25 minutes)
5:30am Sitcom: Friends: The One With the Male Nanny (30 minutes)
9:00am Sitcom: Friends: The One With The Tea Leaves (30 minutes)
9:30am Sitcom: Friends: The One With The Cooking Class (30 minutes)

GOLD Plus 1 (190)

4:05am Sitcom: Outnumbered: The Exchange Student (55 minutes)
12:20pm Sitcom: My Family: Breakable (40 minutes)
2:20pm Sitcom: Keeping Up Appearances: The Boy Friend (40 minutes)
3:00pm Sitcom: Only Fools and Horses: Time on Our Hands (80 minutes)
7:00pm Sitcom: Keeping Up Appearances: The Boy Friend (40 minutes)
7:40pm Sitcom: Only Fools and Horses: It Never Rains... (40 minutes)
8:20pm Sitcom: Only Fools and Horses: A Touch of Glass (40 minutes)
9:00pm Sitcom: Fawlty Towers: Gourmet Night (35 minutes)
9:35pm Sitcom: Fawlty Towers: The Builders (40 minutes)
10:15pm Sitcom: The Royle Family: Queen of Sheba (80 minutes)
11:35pm Sitcom: Gavin and Stacey: Series 2, (40 minutes)

4seven (195)

12:10am The £1 Houses: Britain's...: ...Cheapest Street: Liverpool City Council are selling off derelict houses - for just £1. But is this really the dream scenario for new owners in a high crime area of the city? (Ep 1, 3) (1 hour)
1:10am My Millionaire Migrant Boss: What happens to four unemployed Brits when immigrant millionaire Marwan Koukash becomes their boss for two weeks, offering them the chance of mentoring and a fresh start? (55 minutes)
2:05am The World's Most Luxurious Airline: A look behind the scenes as Singapore Airlines bids to create a whole new level of opulence and luxury for their first class travellers - proving that the sky really isn't the limit at all. (50 minutes)
7:00pm Joe Wicks: the Body Coach: Fitness guru Joe Wicks brings his body confidence revolution to the nation, inviting couch potatoes to jump in and take part, with mini work outs and super-fast tasty recipes. (Ep1, 2) (1 hour)
8:00pm The First Brit: Secrets of the...: ...10,000 Year Old Man: This documentary follows an ambitious project that uses cutting-edge DNA analysis to accurately recreate the face of Britain's oldest complete skeleton, Cheddar Man. (1 hour)
9:00pm The World's Most Luxurious Airline: A look behind the scenes as Singapore Airlines bids to create a whole new level of opulence and luxury for their first class travellers - proving that the sky really isn't the limit at all. (1 hour)
10:00pm 24 Hours in A&E: Evadney has a badly burnt arm. She was standing near a bonfire when an aerosol exploded in it. Sufia, who's five, was dragged under a car on her way to school. (S14 Ep7) (1 hour 5 minutes)

more4 Plus 1 (196)

3:20am Motoring: Car S.O.S: Renault 5 GT Turbo (60 minutes)
1:05pm Reality Show: Four in a Bed (30 minutes)
7:55pm Documentary: The Supervet (60 minutes)
8:55pm DIY: Grand Designs (65 minutes)
10:00pm Motoring: Car S.O.S: Mazda Rx-7 (60 minutes)
11:00pm Documentary: World's Most Expensive Cars (60 minutes)

FOX+ (199)

1:00pm Drama: NCIS: A Bowl of Cherries (60 minutes)
2:00pm Drama: NCIS: One Book, Two Covers (60 minutes)
3:00pm Drama: NCIS: Beastmaster (60 minutes)
8:00pm Drama: NCIS: Something Blue (60 minutes)
9:00pm Drama: NCIS: Rendezvous (60 minutes)

Alibi HD (200)

8:00am Drama: New Tricks: A Death in the Family (60 minutes)
12:00pm Drama: Father Brown: The Daughters of Jerusalem (60 minutes)
1:00pm Drama: Death in Paradise: A Deadly Party (60 minutes)
4:00pm Drama: New Tricks: A Death in the Family (60 minutes)
6:00pm Drama: Father Brown: The Daughters of Jerusalem (60 minutes)
7:00pm Drama: Death in Paradise: A Deadly Party (60 minutes)
10:00pm Drama: Death in Paradise: Rue Morgue (80 minutes)

Yesterday (206)

6:00am Coast: Western Isles and Shetland: The Coast team embark on an island-hopping adventure in Scotland, travelling around the stunning Western Isles and the northern outpost of Shetland. (1 hour 10 minutes)
9:00am Coast: Western Isles and Shetland: The Coast team embark on an island-hopping adventure in Scotland, travelling around the stunning Western Isles and the northern outpost of Shetland. (1 hour)
10:00am David Starkey's Monarchy: Tudors and Stuarts: Plantagenet in-fighting lead to the Wars of the Roses in the 1450s. David Starkey takes in the reigns of Richard III and Henry VII as he recalls our royal history. (1 hour)
11:00am Private Lives of the Monarchs: Queen Victoria: Delve into the private lives of British royalty with Tracy Borman. Queen Victoria's relationships with her husband Prince Albert and eldest son Edward are studied. (1 hour)
3:00pm Coast: Western Isles and Shetland: The Coast team embark on an island-hopping adventure in Scotland, travelling around the stunning Western Isles and the northern outpost of Shetland. (1 hour)
4:00pm A Tale of Two Sisters: It's 80 years since Amelia Earhart's plane disappeared on her historic round-the-world flight. Hear how her legacy lives on thanks in no small part to her beloved sister, 'Pidge'. (1 hour)
5:00pm Wartime Crime: Resistance Is Useless: During the Nazi occupation of France, Dr Marcel Petiot embarked on a killing spree in which at least 23 victims died. Hear more about his heinous crimes. (1 hour)
7:00pm David Starkey's Monarchy: Tudors and Stuarts: Plantagenet in-fighting lead to the Wars of the Roses in the 1450s. David Starkey takes in the reigns of Richard III and Henry VII as he recalls our royal history. (1 hour)
8:00pm Private Lives of the Monarchs: Queen Victoria: Delve into the private lives of British royalty with Tracy Borman. Queen Victoria's relationships with her husband Prince Albert and eldest son Edward are studied. (1 hour)

Yesterday Plus 1 (207)

7:00am Travel: Coast: Western Isles and Shetland (70 minutes)
10:00am Travel: Coast: Western Isles and Shetland (60 minutes)
11:00am History Documentary: Monarchy by David Starkey: Tudors and Stuarts (60 minutes)
12:00pm History Documentary: Private Lives of the Monarchs: Queen Victoria (60 minutes)
4:00pm Travel: Coast: Western Isles and Shetland (60 minutes)
5:00pm Documentary: A Tale of Two Sisters (60 minutes)
6:00pm Documentary: Wartime Crime: Resistance is Useless (60 minutes)
8:00pm History Documentary: Monarchy by David Starkey: Tudors and Stuarts (60 minutes)
9:00pm History Documentary: Private Lives of the Monarchs: Queen Victoria (60 minutes)

Eden (208)

12:00am Documentary: Cosmic Dawn (60 minutes)
2:00am Scientific Documentary: Could We Survive a Mega-Tsunami? (60 minutes)
3:00am Documentary: One Way Astronaut (50 minutes)
4:40am Scientific Documentary: Solar Storms: The Threat to Planet Earth (50 minutes)
5:30am Nature: Wild Ones (30 minutes)
12:00pm Documentary: Martin Clunes: A Man and His Dogs (60 minutes)
4:00pm Documentary: Martin Clunes: A Man and His Dogs (60 minutes)
7:00pm Documentary: Martin Clunes: A Man and His Dogs (60 minutes)

Eden Plus 1 (209)

12:00am Scientific Documentary: Solar Storms: The Threat to Planet Earth (60 minutes)
1:00am Documentary: Cosmic Dawn (60 minutes)
3:00am Scientific Documentary: Could We Survive a Mega-Tsunami? (60 minutes)
4:00am Documentary: One Way Astronaut (50 minutes)
5:40am Scientific Documentary: Solar Storms: The Threat to Planet Earth (50 minutes)
6:30am Nature: Wild Ones (30 minutes)
1:00pm Documentary: Martin Clunes: A Man and His Dogs (60 minutes)
5:00pm Documentary: Martin Clunes: A Man and His Dogs (60 minutes)
8:00pm Documentary: Martin Clunes: A Man and His Dogs (60 minutes)

Eden HD (210)

12:00am Documentary: Cosmic Dawn (60 minutes)
2:00am Scientific Documentary: Could We Survive a Mega-Tsunami? (60 minutes)
3:00am Documentary: One Way Astronaut (50 minutes)
4:40am Scientific Documentary: Solar Storms: The Threat to Planet Earth (50 minutes)
5:30am Nature: Wild Ones (30 minutes)
12:00pm Documentary: Martin Clunes: A Man and His Dogs (60 minutes)
4:00pm Documentary: Martin Clunes: A Man and His Dogs (60 minutes)
7:00pm Documentary: Martin Clunes: A Man and His Dogs (60 minutes)

Discovery (211)

12:00am History Documentary: Blowing Up History: Hunt for King Arthur's Castle (60 minutes)
3:00am History Documentary: Blowing Up History: Hunt for King Arthur's Castle (50 minutes)
6:00am Documentary: Railroad Alaska: Killer Ice (60 minutes)
1:00pm Documentary: Railroad Alaska: The Beast (60 minutes)

Discovery HD (212)

12:00am History Documentary: Blowing Up History: Hunt for King Arthur's Castle (60 minutes)
3:00am History Documentary: Blowing Up History: Hunt for King Arthur's Castle (50 minutes)
6:00am Documentary: Railroad Alaska: Killer Ice (60 minutes)
1:00pm Documentary: Railroad Alaska: The Beast (60 minutes)

Discovery Plus 1 (213)

12:00am Documentary: Gold Rush: Going for Gold (60 minutes)
1:00am History Documentary: Blowing Up History: Hunt for King Arthur's Castle (60 minutes)
4:00am History Documentary: Blowing Up History: Hunt for King Arthur's Castle (50 minutes)
7:00am Documentary: Railroad Alaska: Killer Ice (60 minutes)
2:00pm Documentary: Railroad Alaska: The Beast (60 minutes)

Animal Planet (216)

8:00am Nature: Bondi Vet (60 minutes)
9:00am Nature: Bondi Vet (60 minutes)
10:00am Documentary: Animal Cops Houston: Trinity (60 minutes)
11:00am Documentary: Animal Cops Houston: Exodus (60 minutes)
4:00pm Nature: Bondi Vet (60 minutes)
5:00pm Nature: Bondi Vet (60 minutes)
6:00pm Documentary: Animal Cops Houston: Mother (60 minutes)

Animal Planet Plus 1 (218)

9:00am Nature: Bondi Vet (60 minutes)
10:00am Nature: Bondi Vet (60 minutes)
11:00am Documentary: Animal Cops Houston: Trinity (60 minutes)
12:00pm Documentary: Animal Cops Houston: Exodus (60 minutes)
5:00pm Nature: Bondi Vet (60 minutes)
6:00pm Nature: Bondi Vet (60 minutes)
7:00pm Documentary: Animal Cops Houston: Mother (60 minutes)

Discovery Turbo (221)

2:00am Motoring: Wheeler Dealers: Ford Sierra Cosworth (60 minutes)
3:00am Motoring: Wheeler Dealers: Subaru Impreza Wrx (50 minutes)
11:00am Motoring: Wheeler Dealers: Renault Alpine (60 minutes)
12:00pm Motoring: Wheeler Dealers: Porsche 914 (60 minutes)

National Geographic (230)

7:00pm Documentary: Air Crash Investigation: Miracle Landing (60 minutes)

National Geographic Channel Plus 1 (231)

8:00pm Documentary: Air Crash Investigation: Miracle Landing (60 minutes)

National Geographic HD (232)

7:00pm Documentary: Air Crash Investigation: Miracle Landing (60 minutes)

Alibi (262)

8:00am Drama: New Tricks: A Death in the Family (60 minutes)
12:00pm Drama: Father Brown: The Daughters of Jerusalem (60 minutes)
1:00pm Drama: Death in Paradise: A Deadly Party (60 minutes)
4:00pm Drama: New Tricks: A Death in the Family (60 minutes)
6:00pm Drama: Father Brown: The Daughters of Jerusalem (60 minutes)
7:00pm Drama: Death in Paradise: A Deadly Party (60 minutes)
10:00pm Drama: Death in Paradise: Rue Morgue (80 minutes)

Dave (265)

1:00pm Motoring: Top Gear (60 minutes)
2:00pm Motoring: Top Gear (60 minutes)
5:00pm Motoring: Top Gear (60 minutes)
6:00pm Motoring: Top Gear (60 minutes)

Home and Health Plus 1 (272)

12:00am Documentary: Bugs, Bites and Parasites: Tropical Diseases Uncovered (60 minutes)

Sky Living (281)

4:00am Documentary: Nothing to Declare (30 minutes)
5:00am Documentary: Nothing to Declare (30 minutes)
2:30pm Documentary: Nothing to Declare: Australia (30 minutes)
4:00pm Documentary: Border Security: America's Front Line (30 minutes)
4:30pm Documentary: Border Security: America's Front Line (30 minutes)
8:05pm Drama: Elementary: Art Imitates Art (55 minutes)

Sky Living Plus 1 (282)

5:00am Documentary: Nothing to Declare (30 minutes)
6:00am Documentary: Nothing to Declare (30 minutes)
3:30pm Documentary: Nothing to Declare: Australia (30 minutes)
5:00pm Documentary: Border Security: America's Front Line (30 minutes)
5:30pm Documentary: Border Security: America's Front Line (30 minutes)
9:05pm Drama: Elementary: Art Imitates Art (55 minutes)

Sky1 Plus 1 (284)

12:00am Drama: The Blacklist: The Kilgannon Corporation (60 minutes)
2:00am Documentary: Ross Kemp: In Search of Pirates: South Africa (60 minutes)
3:00am Documentary: Brit Cops: Frontline Crime: Taxi and Motorbike Rtc (60 minutes)
4:00am Documentary: Brit Cops: Frontline Crime: Bar Assault (60 minutes)
9:30am Animation: Futurama: Bendless Love (30 minutes)
6:30pm Animation: Futurama: The Day the Earth Stood Stupid (30 minutes)
9:00pm Nature: David Attenborough's Conquest of the Skies (60 minutes)

MTV HD (310)

8:00am Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
9:00am Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
10:00am Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
11:00am Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
12:00pm Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
1:00pm Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
2:00pm Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
3:00pm Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
4:00pm Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
5:00pm Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
6:00pm Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)

MTV Plus 1 (312)

9:00am Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
10:00am Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
11:00am Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
12:00pm Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
1:00pm Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
2:00pm Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
3:00pm Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
4:00pm Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
5:00pm Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
6:00pm Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)
7:00pm Reality Show: The Catfish 100 (60 minutes)

Sky Cinema Premiere (401)

12:05am Film: Mean Dreams (120 minutes)

Sky Cinema Premiere Plus 1 (402)

1:05am Film: Mean Dreams (120 minutes)

Sky Cinema Action HD (403)

6:00am Film: The Great Escape (180 minutes)
4:00pm Film: The Great Escape (180 minutes)

Sky Cinema Comedy (404)

12:00pm Film: You Don't Mess with the Zohan (120 minutes)
2:00pm Film: Keeping up with the Joneses (110 minutes)
6:05pm Film: Click (115 minutes)
8:00pm Film: You Don't Mess with the Zohan (120 minutes)
10:00pm Film: Keeping up with the Joneses (110 minutes)

Sky Cinema Hits (405)

12:45am Film: Billy Lynn's Long Halftime Walk (125 minutes)
2:50am Film: The Mummy Returns (140 minutes)
9:15am Film: Kung Fu Panda 3 (100 minutes)
12:50pm Film: X-Men: Apocalypse (150 minutes)
3:20pm Film: Ocean's Eleven (120 minutes)
5:20pm Film: Kung Fu Panda 3 (100 minutes)
9:00pm Film: X-Men: Apocalypse (150 minutes)
11:30pm Film: A Cure for Wellness (155 minutes)

Sky Cinema Family (406)

4:15am Film: The Secret of Moonacre (115 minutes)
7:45am Film: The LEGO Batman Movie (110 minutes)
11:05am Film: Ice Age: Collision Course (105 minutes)
12:50pm Film: Cloudy with a Chance of Meatballs (95 minutes)
2:25pm Film: Blinky Bill: The Movie (95 minutes)
4:30pm Film: The LEGO Batman Movie (110 minutes)
6:20pm Film: Ice Age: Collision Course (100 minutes)

Sky Cinema Sci-Fi and Horror (409)

10:45am Film: Life (120 minutes)
2:30pm Film: Passengers (120 minutes)
7:00pm Film: Life (120 minutes)
10:45pm Film: Passengers (120 minutes)

Sky Cinema Greats HD (410)

12:10am Film: Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge (140 minutes)
3:15pm Film: The Thin Red Line (175 minutes)
10:00pm Film: Airplane! (95 minutes)

Sky Cinema Crime and Thriller (411)

1:15am Film: The Bourne Supremacy (120 minutes)
5:20am Film: Angel Flight Down (100 minutes)
6:55pm Film: Allied (125 minutes)
9:00pm Film: The Da Vinci Code (150 minutes)
11:30pm Film: Wall Street: Money Never Sleeps (135 minutes)

Sky Cinema Select (412)

2:05am Film: Heaven Knows What (100 minutes)
6:00am Film: Flirting with Love (80 minutes)
11:50am Film: Whiskey Tango Foxtrot (115 minutes)
10:00pm Film: Nocturnal Animals (120 minutes)

Film4 (429)

9:00pm Salt: (2010) Phenomenal: Violent thriller with Angelina Jolie. A CIA agent must flee when a Russian defector claims she's a sleeper agent who's about to commit a terrorist act. Strong language. (2 hours)

Film4 Plus 1 (430)

12:10am Film: Zero Dark Thirty (185 minutes)
10:00pm Film: Salt (120 minutes)

Sky Cinema Premiere HD (431)

12:05am Film: Mean Dreams (120 minutes)

Sky Cinema Hits HD (433)

12:45am Film: Billy Lynn's Long Halftime Walk (125 minutes)
2:50am Film: The Mummy Returns (140 minutes)
9:15am Film: Kung Fu Panda 3 (100 minutes)
12:50pm Film: X-Men: Apocalypse (150 minutes)
3:20pm Film: Ocean's Eleven (120 minutes)
5:20pm Film: Kung Fu Panda 3 (100 minutes)
9:00pm Film: X-Men: Apocalypse (150 minutes)
11:30pm Film: A Cure for Wellness (155 minutes)

Sky Cinema Comedy HD (434)

12:00pm Film: You Don't Mess with the Zohan (120 minutes)
2:00pm Film: Keeping up with the Joneses (110 minutes)
6:05pm Film: Click (115 minutes)
8:00pm Film: You Don't Mess with the Zohan (120 minutes)
10:00pm Film: Keeping up with the Joneses (110 minutes)

Sky Cinema Family HD (436)

4:15am Film: The Secret of Moonacre (115 minutes)
7:45am Film: The LEGO Batman Movie (110 minutes)
11:05am Film: Ice Age: Collision Course (105 minutes)
12:50pm Film: Cloudy with a Chance of Meatballs (95 minutes)
2:25pm Film: Blinky Bill: The Movie (95 minutes)
4:30pm Film: The LEGO Batman Movie (110 minutes)
6:20pm Film: Ice Age: Collision Course (100 minutes)

Sky Cinema | Disney HD (437)

6:05am Film: Lilo and Stitch 2 (75 minutes)
8:55am Film: Beauty and the Beast (140 minutes)
12:50pm Film: Finding Dory (105 minutes)
5:40pm Film: Beauty and the Beast (140 minutes)

Sky Cinema Sci-Fi and Horror HD (439)

10:45am Film: Life (120 minutes)
2:30pm Film: Passengers (120 minutes)
7:00pm Film: Life (120 minutes)
10:45pm Film: Passengers (120 minutes)

Sky Cinema Crime and Thriller HD (441)

1:15am Film: The Bourne Supremacy (120 minutes)
5:20am Film: Angel Flight Down (100 minutes)
6:55pm Film: Allied (125 minutes)
9:00pm Film: The Da Vinci Code (150 minutes)
11:30pm Film: Wall Street: Money Never Sleeps (135 minutes)

Sky Cinema Select HD (442)

2:05am Film: Heaven Knows What (100 minutes)
6:00am Film: Flirting with Love (80 minutes)
11:50am Film: Whiskey Tango Foxtrot (115 minutes)
10:00pm Film: Nocturnal Animals (120 minutes)

Sky Sports Action HD (511)

4:30am Documentary: Great Sporting Moments: Gsm - Lightning Bolt (Athletics) (20 minutes)
4:50am Documentary: Great Sporting Moments: Gsm - A Nation Unites (Rugby Union) (20 minutes)
5:10am Sport: NFL America's Game: NFL - America's Game 14 - 1979 Pittsburgh Steelers (50 minutes)
6:00am Sport: Boxing Gold: Ricky Hatton v Kostya Tszyu /05 (15) (15 minutes)
6:15am Sport: Boxing Gold: Jamie Moore v Matthew Macklin 29/09/06 (15) (15 minutes)
6:45am Sport: Boxing Gold: Amir Khan v Marco Maidana 11/12/10 (15) (15 minutes)
7:00am Sport: Sporting Records: Age (30 minutes)
7:30am Sport: Sporting Records: Career (30 minutes)
8:00am Sport: Sporting Records: Time (35 minutes)
9:00pm Sport: NFL America's Game: Super Bowl I-1966 Green Bay Packers (60 minutes)

Sky Sports F1 HD (512)

7:00pm Motoring: Formula One Legends: Sir Frank Williams (60 minutes)
8:00pm Motoring: Malaysian GP 2017 Race: Stand-Alone (135 minutes)

Sky Sports Premier League HD (518)

12:00am Sport: The Premier League Years: Premier League Years (v.2) 2001-2002 (120 minutes)
4:00am Sport: The Premier League Years: Premier League Years 2003-2004 (120 minutes)
9:00am Sport: Premier League Best Goals: 07/08 (Bg) (60 minutes)
2:00pm Sport: Premier League Best Goals: 12/13 (Bg) (60 minutes)
3:00pm Sport: The Premier League Years: 2006-2007 (120 minutes)
11:00pm Sport: Premier League Legends: Pl Legends - Thierry Henry (30 minutes)

CBeebies (702)

6:40am Childrens: Dinopaws: THE THING THAT WAS OTHER THINGS (10 minutes)
7:15am Animation: Bing: Eggy Head (10 minutes)
7:25am Animation: Bing: Toy Party (10 minutes)
7:50am Childrens: Peter Rabbit: The Tale of the Cat and the Rat (10 minutes)
8:30am Childrens: Sarah and Duck: Old Toys (5 minutes)
9:00am Animation: Everything's Rosie: A Right Royal Mess (15 minutes)
9:25am Animation: Bing: Kite (5 minutes)
9:35am Childrens: Twirlywoos: More About Rolling (10 minutes)
11:30am Childrens: Andy's Baby Animals: Talking (10 minutes)
12:45pm Childrens: Melody: Who's at the Door? (15 minutes)
1:20pm Animation: Bing: Kite (10 minutes)
1:35pm Childrens: Twirlywoos: More About Rolling (10 minutes)
2:05pm Animation: Timmy Time: Timmy's Tractor (15 minutes)
2:20pm Childrens: Olobob Top: Bad Luck (5 minutes)
3:15pm Childrens: Andy's Baby Animals: Talking (15 minutes)
4:45pm Childrens: Peter Rabbit: The Tale of the Lost Tunnels (15 minutes)
5:45pm Entertainment: Pablo: Goodnight Blues (15 minutes)
6:00pm Animation: The Clangers: Find the Eclipse (10 minutes)
6:10pm Childrens: The Adventures of Abney and Teal: The Enormous Cabbage (10 minutes)

Nickelodeon (712)

6:00am Sitcom: Sam and Cat: Oscar the Ouch (31 minutes)
11:31am Sitcom: Sam and Cat: My Poober (29 minutes)
9:00pm Sitcom: Sam and Cat: Babysitter War (31 minutes)
11:00pm Sitcom: Sam and Cat: Knock Out (31 minutes)
11:31pm Sitcom: Sam and Cat: We Steal a Rock Star (29 minutes)

Nickelodeon Plus 1 (713)

12:00am Sitcom: Sam and Cat: Drone Baby Drone (31 minutes)
12:31am Sitcom: Sam and Cat: Super Psycho (29 minutes)
7:00am Sitcom: Sam and Cat: Oscar the Ouch (31 minutes)
12:31pm Sitcom: Sam and Cat: My Poober (29 minutes)
10:00pm Sitcom: Sam and Cat: Babysitter War (31 minutes)

Nick Junior (715)

12:50am Animation: Peppa Pig: Garden Games (5 minutes)
12:55am Animation: Peppa Pig: Going Boating (5 minutes)
1:00am Animation: Peppa Pig: Mr Bull in a China Shop (5 minutes)
1:05am Animation: Peppa Pig: Fruit (5 minutes)
1:10am Animation: Peppa Pig: George's Balloon (5 minutes)
1:15am Animation: Peppa Pig: Pirate Treasure (5 minutes)
1:20am Animation: Peppa Pig: Peppa's Circus (5 minutes)
1:25am Animation: Peppa Pig: Fish Pond (5 minutes)
1:30am Animation: Peppa Pig: The Boat Pond (5 minutes)
1:35am Animation: Peppa Pig: Traffic Jam (10 minutes)
1:45am Animation: Peppa Pig: Bedtime (5 minutes)
1:50am Animation: Peppa Pig: Sports Day (10 minutes)
2:00am Animation: Peppa Pig: Edmond Elephant's Birthday (5 minutes)
2:05am Animation: Peppa Pig: Freddy Fox (10 minutes)
2:15am Animation: Peppa Pig: The Biggest Muddy Puddle in the World (5 minutes)
2:20am Animation: Peppa Pig: Whistling (10 minutes)
2:30am Animation: Peppa Pig: The Fire Engine (5 minutes)
2:35am Animation: Peppa Pig: Princess Peppa (10 minutes)
2:45am Animation: Peppa Pig: Teddy Playgroup (5 minutes)
2:50am Animation: Peppa Pig: Danny's Pirate Party (10 minutes)
3:00am Animation: Peppa Pig: The Little Boat (5 minutes)
3:05am Animation: Peppa Pig: The Sandpit (5 minutes)
3:10am Animation: Peppa Pig: Night Animals (5 minutes)
3:15am Animation: Peppa Pig: Flying on Holiday (5 minutes)
3:20am Animation: Peppa Pig: The Holiday House (5 minutes)
3:25am Animation: Peppa Pig: Holiday in the Sun (5 minutes)
3:30am Animation: Peppa Pig: End of the Holiday (5 minutes)
3:35am Animation: Peppa Pig: Mirrors (5 minutes)
3:40am Animation: Peppa Pig: Pedro is Late (5 minutes)
3:45am Animation: Peppa Pig: Garden Games (5 minutes)
3:50am Animation: Peppa Pig: Going Boating (5 minutes)
3:55am Animation: Peppa Pig: Mr Bull in a China Shop (5 minutes)
4:30am Childrens: Dora and Friends: Into the City: Dragon in the School (Part 1) (30 minutes)
5:00am Animation: Peppa Pig: Potato City (5 minutes)
5:05am Animation: Peppa Pig: Doctor Hamster's Tortoise (10 minutes)
5:15am Animation: Peppa Pig: The New House (5 minutes)
5:20am Animation: Peppa Pig: Sun, Sea and Snow (10 minutes)
5:30am Animation: Peppa Pig: Granddad Dog's Garage (5 minutes)
5:35am Animation: Peppa Pig: Foggy Day (10 minutes)
5:45am Animation: Peppa Pig: Jumble Sale (5 minutes)
5:50am Animation: Peppa Pig: Swimming (10 minutes)
1:00pm Animation: Peppa Pig: Basketball (5 minutes)
1:05pm Animation: Peppa Pig: Grandpa Pig's Computer (10 minutes)
1:15pm Animation: Peppa Pig: Horsey Twinkle Toes (5 minutes)
1:20pm Animation: Peppa Pig: Hospital (10 minutes)
1:30pm Animation: Peppa Pig: Naughty Tortoise (5 minutes)
1:35pm Animation: Peppa Pig: Miss Rabbit's Helicopter (10 minutes)
1:45pm Animation: Peppa Pig: Mr Fox's Shop (5 minutes)
1:50pm Animation: Peppa Pig: Baby Alexander (10 minutes)

Nick Junior Too (716)

3:00am Animation: Peppa Pig: The Time Capsule (5 minutes)
3:05am Animation: Peppa Pig: Rock Pools (5 minutes)
3:10am Animation: Peppa Pig: Recycling (5 minutes)
3:15am Animation: Peppa Pig: The Boat Pond (5 minutes)
3:20am Animation: Peppa Pig: Traffic Jam (5 minutes)
3:25am Animation: Peppa Pig: Bedtime (5 minutes)
3:30am Animation: Peppa Pig: Sports Day (5 minutes)
3:35am Animation: Peppa Pig: The Eye Test (5 minutes)
3:40am Animation: Peppa Pig: Granddad Dog's Garage (5 minutes)
3:45am Animation: Peppa Pig: Foggy Day (5 minutes)
3:50am Animation: Peppa Pig: Jumble Sale (5 minutes)
3:55am Animation: Peppa Pig: Swimming (8 minutes)
4:03am Animation: Peppa Pig: Tiny Creatures (2 minutes)
4:05am Animation: Peppa Pig: Daddy Pig's Office (10 minutes)
4:15am Animation: Peppa Pig: Pirate Island (5 minutes)
4:20am Animation: Peppa Pig: George Catches a Cold (10 minutes)
4:30am Animation: Peppa Pig: The Balloon Ride (5 minutes)
4:35am Animation: Peppa Pig: George's Birthday (10 minutes)
4:45am Animation: Peppa Pig: Pretend Friend (5 minutes)
4:50am Animation: Peppa Pig: Painting (9 minutes)
4:59am Animation: Peppa Pig: Grandpa's Little Train (6 minutes)
5:05am Animation: Peppa Pig: The Baby Piggy (5 minutes)
5:10am Animation: Peppa Pig: The Cycle Ride (10 minutes)
5:20am Animation: Peppa Pig: Dens (8 minutes)
5:28am Animation: Peppa Pig: Zoe Zebra The Postman's Daughter (2 minutes)
5:30am Animation: Peppa Pig: Cuckoo Clock (10 minutes)
5:40am Animation: Peppa Pig: Ice Skating (10 minutes)
5:50am Animation: Peppa Pig: The Long Grass (10 minutes)
7:00am Animation: Peppa Pig: Flying a Kite (5 minutes)
7:05am Animation: Peppa Pig: Picnic (10 minutes)
7:15am Animation: Peppa Pig: Windy Castle (5 minutes)
7:20am Animation: Peppa Pig: Thunderstorm (10 minutes)
7:30am Animation: Peppa Pig: Camping (5 minutes)
7:35am Animation: Peppa Pig: The Tree House (10 minutes)
7:50am Animation: Peppa Pig: Windy Autumn Day (10 minutes)
8:00am Animation: Peppa Pig: Foggy Day (5 minutes)
8:05am Animation: Peppa Pig: The Cycle Ride (10 minutes)
8:15am Animation: Peppa Pig: Dens (5 minutes)
8:20am Animation: Peppa Pig: Bubbles (10 minutes)
8:30am Animation: Peppa Pig: The Library (5 minutes)
8:35am Animation: Peppa Pig: The Camper Van (10 minutes)
8:45am Animation: Peppa Pig: The Camping Holiday (5 minutes)
8:50am Animation: Peppa Pig: Funfair (10 minutes)
9:00am Animation: Peppa Pig: Spring (5 minutes)
9:05am Animation: Peppa Pig: The Blackberry Bush (10 minutes)
9:15am Animation: Peppa Pig: The Biggest Muddy Puddle in the World (5 minutes)
9:20am Animation: Peppa Pig: Potato City (10 minutes)
9:30am Animation: Peppa Pig: Grampy Rabbit's Dinosaur Park (5 minutes)
9:35am Animation: Peppa Pig: Lost Keys (10 minutes)
9:45am Animation: Peppa Pig: Grandpa Pig's Train to the Rescue (5 minutes)
9:50am Animation: Peppa Pig: The Queen (10 minutes)
10:30am Animation: Peppa Pig: The Rainbow (5 minutes)
10:35am Animation: Peppa Pig: The Eye Test (10 minutes)
10:45am Animation: Peppa Pig: Pedro's Cough (5 minutes)
10:50am Animation: Peppa Pig: The Library (10 minutes)
11:00am Animation: Peppa Pig: The Camping Holiday (5 minutes)
11:05am Animation: Peppa Pig: The Fire Engine (10 minutes)
11:15am Animation: Peppa Pig: Teddy Playgroup (5 minutes)
11:20am Animation: Peppa Pig: Mr. Potato Comes to Town (10 minutes)
11:30am Animation: Peppa Pig: The Train Ride (5 minutes)
11:35am Animation: Peppa Pig: Talent Day (10 minutes)
11:45am Animation: Peppa Pig: Funfair (5 minutes)
11:50am Animation: Peppa Pig: Numbers (10 minutes)
12:00pm Animation: Peppa Pig: Muddy Puddles (5 minutes)
12:05pm Animation: Peppa Pig: Freddy Fox (15 minutes)
12:20pm Animation: Peppa Pig: Whistling (10 minutes)
12:30pm Animation: Peppa Pig: Doctor Hamster's Tortoise (5 minutes)
12:35pm Animation: Peppa Pig: Hospital (10 minutes)
12:45pm Animation: Peppa Pig: Miss Rabbit's Helicopter (5 minutes)
12:50pm Animation: Peppa Pig: Baby Alexander (10 minutes)
1:00pm Animation: Peppa Pig: Miss Rabbit's Day Off (5 minutes)
1:05pm Animation: Peppa Pig: Hiccups (10 minutes)
1:15pm Animation: Peppa Pig: Dressing Up (5 minutes)
1:20pm Animation: Peppa Pig: Goldie The Fish (10 minutes)
1:30pm Animation: Peppa Pig: New Shoes (5 minutes)
1:35pm Animation: Peppa Pig: The Tooth Fairy (10 minutes)
1:45pm Animation: Peppa Pig: The Secret Club (5 minutes)
1:50pm Animation: Peppa Pig: Chatterbox (10 minutes)
2:00pm Animation: Peppa Pig: Mr Fox's Van (5 minutes)
2:05pm Animation: Peppa Pig: Bicycles (10 minutes)
2:15pm Animation: Peppa Pig: Gym Class (5 minutes)
2:20pm Animation: Peppa Pig: Pottery (10 minutes)
2:30pm Animation: Peppa Pig: Secrets (5 minutes)
2:35pm Animation: Peppa Pig: Paper Aeroplanes (10 minutes)
2:45pm Animation: Peppa Pig: The Biggest Muddy Puddle in the World (5 minutes)
2:50pm Animation: Peppa Pig: Potato City (10 minutes)
3:00pm Animation: Peppa Pig: Flying a Kite (5 minutes)
3:05pm Animation: Peppa Pig: Picnic (10 minutes)
3:15pm Animation: Peppa Pig: Windy Castle (5 minutes)
3:20pm Animation: Peppa Pig: Thunderstorm (10 minutes)
3:30pm Animation: Peppa Pig: Camping (5 minutes)
3:35pm Animation: Peppa Pig: The Tree House (10 minutes)
3:50pm Animation: Peppa Pig: Windy Autumn Day (10 minutes)
4:00pm Animation: Peppa Pig: Foggy Day (5 minutes)
4:05pm Animation: Peppa Pig: The Cycle Ride (10 minutes)
4:15pm Animation: Peppa Pig: Bubbles (15 minutes)
4:30pm Animation: Peppa Pig: The Library (5 minutes)
4:35pm Animation: Peppa Pig: The Camper Van (10 minutes)
4:45pm Animation: Peppa Pig: The Camping Holiday (5 minutes)
4:50pm Animation: Peppa Pig: Funfair (10 minutes)
5:00pm Animation: Peppa Pig: Spring (5 minutes)
5:05pm Animation: Peppa Pig: The Blackberry Bush (10 minutes)
5:15pm Animation: Peppa Pig: The Biggest Muddy Puddle in the World (5 minutes)
5:20pm Animation: Peppa Pig: Potato City (10 minutes)
5:30pm Animation: Peppa Pig: Grampy Rabbit's Dinosaur Park (5 minutes)
5:35pm Animation: Peppa Pig: Lost Keys (10 minutes)
5:45pm Animation: Peppa Pig: Grandpa Pig's Train to the Rescue (5 minutes)
5:50pm Animation: Peppa Pig: The Queen (10 minutes)
7:30pm Animation: Peppa Pig: The Camping Holiday (5 minutes)
7:35pm Animation: Peppa Pig: The Fire Engine (10 minutes)
7:45pm Animation: Peppa Pig: Teddy Playgroup (5 minutes)
7:50pm Animation: Peppa Pig: Mr. Potato Comes to Town (10 minutes)
8:30pm Animation: Peppa Pig: Flying a Kite (5 minutes)
8:35pm Animation: Peppa Pig: Picnic (10 minutes)
8:45pm Animation: Peppa Pig: Windy Castle (5 minutes)
8:50pm Animation: Peppa Pig: Thunderstorm (10 minutes)
9:00pm Animation: Peppa Pig: Camping (5 minutes)
9:05pm Animation: Peppa Pig: The Tree House (10 minutes)
9:20pm Animation: Peppa Pig: Windy Autumn Day (10 minutes)
9:30pm Animation: Peppa Pig: Foggy Day (5 minutes)
9:35pm Animation: Peppa Pig: The Cycle Ride (10 minutes)
9:45pm Animation: Peppa Pig: Dens (5 minutes)
9:50pm Animation: Peppa Pig: Bubbles (10 minutes)
10:00pm Animation: Peppa Pig: The Library (5 minutes)
10:05pm Animation: Peppa Pig: The Camper Van (10 minutes)
10:15pm Animation: Peppa Pig: The Camping Holiday (5 minutes)
10:20pm Animation: Peppa Pig: Funfair (10 minutes)
10:30pm Animation: Peppa Pig: Spring (5 minutes)
10:35pm Animation: Peppa Pig: The Blackberry Bush (10 minutes)
10:45pm Animation: Peppa Pig: The Biggest Muddy Puddle in the World (5 minutes)
10:50pm Animation: Peppa Pig: Potato City (10 minutes)
11:00pm Animation: Peppa Pig: Grampy Rabbit's Dinosaur Park (5 minutes)
11:05pm Animation: Peppa Pig: Lost Keys (10 minutes)
11:15pm Animation: Peppa Pig: Grandpa Pig's Train to the Rescue (5 minutes)
11:20pm Animation: Peppa Pig: The Queen (10 minutes)
11:30pm Animation: Peppa Pig: The Train Ride (5 minutes)
11:35pm Animation: Peppa Pig: Talent Day (10 minutes)
11:45pm Animation: Peppa Pig: Funfair (5 minutes)
11:50pm Animation: Peppa Pig: Numbers (10 minutes)

Nicktoons (717)

10:00pm Animation: SpongeBob Squarepants: The Card (15 minutes)
10:15pm Animation: SpongeBob Squarepants: Gullible Pants (15 minutes)
10:30pm Animation: SpongeBob Squarepants: Overbooked (15 minutes)
10:45pm Animation: SpongeBob Squarepants: No Hat For Pat (15 minutes)
11:00pm Animation: SpongeBob Squarepants: Toy Store of Doom (15 minutes)
11:15pm Animation: SpongeBob Squarepants: Sand Castles in the Sand (15 minutes)
11:30pm Animation: SpongeBob Squarepants: Shell Shocked (15 minutes)
11:45pm Animation: SpongeBob Squarepants: Bubblestand (15 minutes)

BBC ONE Lon (851)

1:45pm Doctors: No Sweat: Ruhma's meeting with a wedding photographer does not quite go to plan. Jimmi counsels Ben. A man suffering from excessive sweating comes to see Daniel. Also in HD. (30 minutes)
2:15pm The Coroner: 5, 10. The Captain's Pipe: Crime drama. When Mick's rival landlord is found dead on the beach, Jane is forced to try to clear his name before he is charged with murder. Also in HD. (45 minutes)
3:00pm Escape to the Country: Northern Ireland: Nicki Chapman heads to Northern Ireland with a couple who have £500,000 to find a large family home where they can also keep animals and welcome paying guests. Also in HD. (45 minutes)
3:45pm Get Away for Winter: 6, 15. Mijas, Spain: Couples and friends search for perfect rental properties abroad. Roger and Margaret want to leave the winter in Liverpool behind and rent in southern Spain. Also in HD. (45 minutes)

BBC TWO HD (852)

2:50am Holby City: Precipice: A leaking bullet is poisoning Oliver's brain and must be removed. Followed by Weather for the Week Ahead. (1 hour)
9:15am Animal Park Summer Special: 1, 10. Kate Humble and Ben Fogle return to Longleat Safari Park. The park's 14 giraffes make their way to their summer paddock, only for baby Evan to cause a stampede. (45 minutes)
6:30pm Great British Railway Journeys: 1, 15. The Flying Scotsman: Michael Portillo embarks on a journey from London to Edinburgh aboard the most famous train in history, the Flying Scotsman. But all does not go to plan. (30 minutes)
9:00pm Collateral: 2, 4. DI Kip Glaspie knows that Abdullah's sisters hold the key to his death, but why is an MI5 officer trying to derail the case? Contains strong language and some upsetting scenes. (1 hour)
10:00pm Two Doors Down: 4, 6. Fish Friday: Beth's birthday lunch with her family is hijacked by a drunk Colin, another uninvited guest and an intimate photograph. Contains strong language. (30 minutes)

ITV (853)

2:00pm New: James Martin's American Adventure: Los Angeles: James Martin enters the 'City of Dreams'. He meets a pensioner who happens to be a fitness coach and drops in on chef-to-the-stars Wolfgang Puck for steak. (1 hour)
7:00pm Emmerdale: Tracy revisits her past, Ross descends into despair, and a villager bids a final farewell. (30 minutes)
7:30pm Coronation Street: As Aidan and Carla's day of reckoning arrives, Summer is appalled by the state of Billy. Meanwhile, will Steve be able to bring Ali and Michelle together? (30 minutes)
8:30pm Coronation Street: Roy and Johnny share an anxious wait at the hospital, Billy begs the help of his brother Lee, and Michelle scolds Liz for keeping quiet about Ali's return. (30 minutes)
9:00pm New: Marcella: The discovery of a young boy's body sets Marcella and the team on the hunt for a child killer. (1 hour)
11:55pm Children Who Kill: In this revelatory documentary - which was filmed as the US child justice system undergoes its biggest change in living memory - Susanna Reid meets America's child killers. (50 minutes)

Channel 4 (854)

12:20am The Supervet: Tina and her boisterous sons bring in a springer spaniel puppy with a badly deformed hind leg requiring complicated surgery. And a cocker spaniel has cancer. (55 minutes)
3:00am Four Rooms with Sarah Beeny: The dealers are wowed by an extremely valuable art deco erotic sculpture and some giant amethyst gemstones. Plus: original Sex Pistols posters and more. (Ep10) (50 minutes)
6:45am 3rd Rock from the Sun: Mary Loves Scoochie (Part 1, 2): While poking around in Mary's dresser, Dick finds love letters signed by a secret admirer named Scoochie, but Mary insists she doesn't know who Scoochie is. (25 minutes)
7:10am 3rd Rock from the Sun: Mary Loves Scoochie (Part 2, 2): Dr Neesam (guest star John Cleese) declares himself to be Scoochie, author of the love letters received by Mary, but is this cover for a sinister plan? (25 minutes)
7:35am Everybody Loves Raymond: No Thanks: Debra spends a whole day cooking with Marie in an effort to get along with her mother-in-law, and Ray reluctantly agrees to take Robert and Frank to a car show. (25 minutes)
8:00am Everybody Loves Raymond: Left Back: Ray worries that he has passed on 'stupid' genes to Michael because his son may be held back a year at school, just as Ray was. (30 minutes)
8:30am Frasier: Proxy Prexy: Frasier's attempts to become condominium president take a new turn when he persuades Martin to run as a 'puppet' candidate. (30 minutes)
9:00am Frasier: Kissing Cousin: Roz's 20-year-old cousin is quite the party girl. And when she arrives in Seattle, Frasier finds it impossible to keep up with her. (35 minutes)
9:35am Frasier: Tales from the Crypt: Frasier plots revenge on Bulldog after he finds himself on the receiving end of an office prank. (25 minutes)
6:00pm The Simpsons: Them, Robot: Mr Burns replaces the nuclear power plant's staff with robots but decides to keep Homer as the only human employee. (S23 Ep17, 22) (30 minutes)
6:30pm Hollyoaks: Jesse is onto Granny Campbell, while Glenn sets Esther up. Jack helps Darcy to build bridges with Toby, and Marnie plays Cupid. (30 minutes)
8:30pm Food Unwrapped: How do crumpets get filled with holes? How come baby food has such a long shelf-life? And why's mascarpone more expensive that other soft cheeses? (S13 Ep2, 6) (30 minutes)
9:00pm 24 Hours in Police Custody: This new episode has unprecedented access to a major investigation into an allegation of police corruption, as detectives track down, arrest and then charge a fellow officer. (S6 Ep1) (1 hour)
10:00pm First Dates: Valentine's Special: Can Fred's advice turn Disney superfan James into bra-fitter Jess's Prince Charming? Issac, who's getting his life back on track after being homeless for three years, meets feisty Maya. (1 hour 5 minutes)
11:05pm Married at First Sight: The show where couples get married on first meeting returns. Can Stephanie, Benjamin, Carrie and Wayne persuade friends and family that marrying a stranger isn't a crazy idea? (S3 Ep1, 4) (1 hour 5 minutes)

Channel 5 (855)

4:00am The Railways That Built Britain...: ...With Chris Tarrant. Documentary series. The story of the dying days of steam and how the railways came back to life with an extensive modernisation plan. (45 minutes)
11:15am GPs: Behind Closed Doors: Observational documentary series. Cases include a nasty burn caused by a pet cat, an uplifting story of cancer survival and an illness contracted abroad. (S5 Ep 29) (55 minutes)
1:15pm Home and Away: Jarrod tries to win back Ziggy, but will he succeed? DI Shepherd pulls Kat off the Novak investigation and demands an examination of Robbo's clothes on the night of the murder (30 minutes)
1:45pm Neighbours: Secrets emerge at the camp when Steph overhears Jack and Paige talking about their night of passion. Unaware of what's been going on, Mark prepares to ask Paige to marry him... (30 minutes)
2:15pm NCIS: Conspiracy To Murder: Internal Affairs: US detective drama. The NCIS agents are investigated by the FBI on suspicion of murdering an arms dealer known as La Grenouille. (S5 Ep 14) (1 hour)
5:30pm Neighbours: Secrets emerge at the camp when Steph overhears Jack and Paige talking about their night of passion. Unaware of what's been going on, Mark prepares to ask Paige to marry him... (30 minutes)
6:00pm Home and Away: Jarrod tries to win back Ziggy, but will he succeed? DI Shepherd pulls Kat off the Novak investigation and demands an examination of Robbo's clothes on the night of the murder (30 minutes)
9:00pm New: The X-Files: Revival of the classic sci-fi drama. A spate of deaths in which the victims were plagued by their own doppelgangers lead Mulder and Scully to a pair of twins. (S11 Ep 3) (1 hour)

Information

Last updated Friday 16th February 11:31am.
This information is provided entirely without warrenty or guarentee of accuracy. If you would like to provide feedback about what you discover regarding these listings, please Email me. I'd also be interested to hear how you get on with the format of the listing. Not all channels are available with audio description in all areas.

Giffgaff: Get unlimited texts and unlimited Internet for 10