Skip Index

Audio Description on Freesat

Tuesday 21st February 2017
Previous day Next day Today Freeview schedule One week About Freesat Sky Virgin Media

Index of channels

BBC ONE London (101 or 950) BBC TWO HD (102 or 968) ITV (103 or 977) Channel 4 (104 or 944) Channel 5 (105) BBC 2 (108) ITV +1 (112) ITV2 +1 (116) ITV4 (117) itv4 Plus 1 (118) ITV HD (119) Channel 4+1 (121) E4+1 (123) more4 Plus 1 (125) E4 (126) 4seven (127) Channel 5+1 (128) 5 USA (129) 5STAR (131) Pick (144) Challenge (145) BBC ONE HD (147) BBC FOUR HD (148) Film4 Plus 1 (301) CBBC (600) CBeebies (601) CBBC HD (607) CBeebies HD (608)

Programmes

BBC ONE London (101 or 950)

9:15am Britain's Home Truths: 2, 5. Alison Steadman: Series delving into places Britons call home. Alison Steadman looks at changes to British suburbia, from its homes to its culture. Also in HD. (45 minutes)
12:15pm Bargain Hunt: Norfolk: Thomas Plant is in charge as the hunt for bargains heads to the Norfolk Antiques Fair. Two teams of married couples are hoping to buy items that will make the most profit. Also in HD. (45 minutes)
1:45pm Doctors: Blitz Spirit: Emma worries that circumstances are rushing her relationship with Lena, while Shak finds his first driving lesson with Ruhma isn't a smooth ride. Also in HD. (30 minutes)
2:15pm The Coroner: 2, 10. How to Catch a Lobster: Crime drama. When a body washes up on the shore, Jane is convinced it's a botched sea burial, but Davey believes otherwise. Also in HD. (45 minutes)
3:00pm Escape to the Country: South Devon: Ginny Buckley helps a couple with a £800,000 budget find a perfect country house in Devon with enough accommodation for visiting family. Also in HD. (45 minutes)
7:30pm EastEnders: Denise is faced with a difficult situation. Whitney receives some upsetting news. Also in HD. Then BBC News. (30 minutes)
8:00pm Holby City: What We Pretend to Be: Isaac's dark side comes to the surface as his relationship with Dominic reaches breaking point. Serena's mentoring gives Morven cause for concern. Also in HD. (1 hour)
11:45pm Who Do You Think You Are? - Warwick...: ...Davis. 8, 10. Actor Warwick Davis finds humanity and humour in some uncomfortable stories. Also in HD. (1 hour)

BBC TWO HD (102 or 968)

1:10am Who Do You Think You Are? - Warwick...: ...Davis. 8, 10. Actor Warwick Davis finds humanity and humour in some uncomfortable stories. (1 hour)
2:10am Royal Recipes: 3, 15. Garden Parties and Picnics: Michael Buerk is joined by chef Paul Ainsworth to celebrate al fresco dining, cooking food served at royal picnics and garden parties. (45 minutes)
2:25pm Mountain: 2, 5. The Lakes: Griff Rhys Jones explores the mountains of Britain. Griff visits the Lake District, and recalls those who found artistic and spiritual inspiration in the mountains. (1 hour)
3:25pm The Blue Planet: 7, 8. Tidal Seas: David Attenborough narrates a natural history of the oceans. As snails surf the waves in pursuit of a meal, how do the tides create opportunities for marine life? (1 hour)
8:00pm Further Back in Time for Dinner: 5, 6. 1940s: In their final decade of time travel, the Robshaws enter the 1940s and experience a decade overshadowed by war and entirely fuelled by rations. (1 hour)
9:00pm The Drug Trial: Emergency at the...: ...Hospital. The story of six healthy men who took part in a drug trial that went terribly wrong. (1 hour)
10:00pm Inside No 9: The Bill: Dark comedy. A night out with friends at a local restaurant - sounds like a lot of fun. But ultimately, of course, somebody has to pay. (30 minutes)
11:15pm Special Forces: Ultimate Hell Week: ROK UDT - South Korea: The recruits meet Ken, a lieutenant in the Republic of Korea's Underwater Demolition Team. His unconventional methods push everyone out of their comfort zone. (1 hour)

ITV (103 or 977)

7:00pm Emmerdale: Robert and Aaron face an uncertain future. Debbie is forced to make a decision. Laurel confides in Will. (30 minutes)
9:00pm New: Secret Life of Dogs: All dogs descend from wolves, but how did this predator become a member of so many families? These examples show how strong the bond can be between a dog and its human family. (1 hour)
11:40pm Carry On Henry: Historical comedy starring Sidney James and Kenneth Williams, 1971. Henry VIII plots to get rid of his garlic-chewing consort when he discovers she is pregnant by her lover (1 hour 35 minutes)

Channel 4 (104 or 944)

12:10am Parenting for Idiots: Rules: Shappi Khorsandi describes the shame of public tantrums, Carrie Fisher slates unrealistic TV families, and Paul Chowdhry is in charge of a nine-year-old's birthday party. (Ep3, 3) (55 minutes)
2:00am The Wedding Day: The Wedding Day meets the bride, groom and guests at a wedding that's uniting two very different families, and explores how family background shapes attitudes to marriage. (55 minutes)
2:55am Phil: Secret Agent Down Under: Phil Spencer helps two couples to find their first homes in Melbourne. One couple is moving to be closer to family, the other needs plenty of space for a dog-grooming business. (55 minutes)
8:00am Everybody Loves Raymond: Italy (Part 2): The family are still on holiday in Rome, where Robert has fallen for a stunning Italian beauty, who happens to work in an ice cream shop. (35 minutes)
8:35am Everybody Loves Raymond: The Wallpaper: Ray finally snaps when Marie drives her car into his house, and Debra is forced to act as peacemaker. (30 minutes)
9:05am Frasier: A Day in May: Frasier comforts a crestfallen husband whose house has been put up for sale after his wife abandoned him, taking the children with her. (30 minutes)
9:35am Frasier: Cranes Go Caribbean: Frasier is horrified when he learns Martin, Niles and Daphne are going to accompany him on his trip to Belize with Claire. (30 minutes)
6:00pm The Simpsons: Thank God it's Doomsday: Homer predicts that the Rapture is coming in a week, and an incident with Krusty's blimp convinces everyone that he is right. (30 minutes)
6:30pm Hollyoaks: John Paul and Ste have reconnected, but what will this mean for Ste and Harry? Tegan and Courtney are confused by an angry outburst from Leela and think there's more to it. (30 minutes)
9:00pm 24 Hours in A&E: Pam, who's 53, is rushed to A&E after suffering a suspected heart attack. Cora, who's 10, has been thrown from a horse. Doctors check her neck, spine and brain for damage. (S12 Ep15) (1 hour)
10:00pm Staying Healthy: A Doctor's Guide: Dr Pixie McKenna crunches the numbers from the NHS's health data to reveal what made people sick in the UK in 2016. She also offers tips on how to stay well and possibly live longer. (1 hour)
11:00pm This Is Us: The Big Day: Rebecca forgets Jack's birthday. Dr K struggles after the loss of his wife. Joe, the firefighter who brought baby Randall to the hospital, tries to save his marriage. (Ep12) (1 hour)

Channel 5 (105)

12:45am Criminals: Caught On Camera: Documentary series. Journalist Nick Wallis joins police forces across the country to reveal how CCTV is helping to ensure convictions against shoplifters. (S1 Ep 2) (30 minutes)
3:10am Inside Windsor Castle : Events from the devastating fire of 1992, as well as the Queen's 90th birthday in 2016, a year in which she invited the Obamas to visit her 'favourite home'. (S1 Ep 1) (50 minutes)
11:15am GPs: Behind Closed Doors: Documentary series about a GP practice in Putney. The doctors see a variety of patients who have been using alternative treatments that may do them more harm than good. (S2 Ep 5) (55 minutes)
12:15pm The Nightmare Neighbour Next Door: Documentary series taking a look at the UK's feuding neighbours. In Wales, a wheelie bin and a birthday cake have sparked off a dirty war between two neighbours. (S3 Ep 3) (1 hour)
1:15pm Home and Away: Justin and Kat put their lives on the line trying to find out if Ranae is part of the syndicate. Brody thinks the family should run in the wake of Decker's death. (30 minutes)
1:45pm Neighbours: Paige and David come clean to Brad and Lauren about the baby's father. Piper panics over the financial and personal ramifications of Elly busting her with the fake ID. (30 minutes)
5:30pm Neighbours: Paige and David come clean to Brad and Lauren about the baby's father. Piper panics over the financial and personal ramifications of Elly busting her with the fake ID. (30 minutes)
6:00pm Home and Away: Justin and Kat put their lives on the line trying to find out if Ranae is part of the syndicate. Brody thinks the family should run in the wake of Decker's death. (30 minutes)
8:00pm New: Inside Windsor Castle : Documentary series. Windsor was the safe haven that kept Elizabeth and Margaret safe during the war, and where Elizabeth fell in love with Prince Philip. (S1 Ep 2) (1 hour)
9:00pm New: Secrets of the National Trust: Alan Titchmarsh is at Attingham Hall in Shropshire, Jon Culshaw visits Disraeli's former home, Lisa Holloway watches a tapestry restoration in Norfolk. (S1 Ep 3) (1 hour)

BBC 2 (108)

1:10am History Documentary: Who Do You Think You Are?: Warwick Davis (60 minutes)
2:10am Cookery: Royal Recipes: Garden Parties and Picnics (45 minutes)
2:25pm Documentary: Mountain: The Lakes (60 minutes)
3:25pm Nature: The Blue Planet: Tidal Seas (60 minutes)
8:00pm Reality Show: Further Back in Time for Dinner: 1940s (60 minutes)
9:00pm Documentary: The Drug Trial: Emergency at the Hospital (60 minutes)
10:00pm Sitcom: Inside No 9: The Bill (30 minutes)
11:15pm Documentary: Special Forces: Ultimate Hell Week (60 minutes)

ITV +1 (112)

8:00pm Emmerdale: Robert and Aaron face an uncertain future. Debbie is forced to make a decision. Laurel confides in Will. (30 minutes)
10:00pm New: Secret Life of Dogs: All dogs descend from wolves, but how did this predator become a member of so many families? These examples show how strong the bond can be between a dog and its human family. (1 hour)

ITV2 +1 (116)

12:00am Family Guy: Jerome Is the New Black: Animated comedy. Peter and the guys interview potential friends to fill the vacancy left by Cleveland, while Brian discovers that Quagmire hates him. (30 minutes)
12:30am Family Guy: Dog Gone: Animated comedy. After Brian accidentally kills another dog and no-one seems to care, he tries to convince them they should value the life of a dog the same as a human. (25 minutes)
12:55am The Cleveland Show: You're the Best Man Cleveland Brown: Animated spin-off from Family Guy. Cleveland's parents reveal that they plan to re-marry and would like Cleveland to be the best man. (30 minutes)
2:20am The Great Indoors: @Emma: US sitcom. Jack and Brooke hold a meeting with Emma to reprimand her about her bad work habits, causing her to quit. Jack and Roland try and fail to take over Emma's role. (30 minutes)
9:00am Emmerdale: Will Aaron and Robert's big day go to plan? David struggles with jealousy. Paddy and Chas have a heart-to-heart. (30 minutes)
9:30am Coronation Street: Michelle and Steve bid a final farewell to Ruairi. Toyah's day is anything but uplifting. Sarah fumes at Bethany. (30 minutes)
10:00am Coronation Street: There is new life on Coronation Street. Nathan draws Bethany in deeper. Will Roy forgive Brian? (30 minutes)
1:30pm Emmerdale: Will Aaron and Robert's big day go to plan? David struggles with jealousy. Paddy and Chas have a heart-to-heart. (30 minutes)
2:00pm Coronation Street: Michelle and Steve bid a final farewell to Ruairi. Toyah's day is anything but uplifting. Sarah fumes at Bethany. (30 minutes)
2:30pm Coronation Street: There is new life on Coronation Street. Nathan draws Bethany in deeper. Will Roy forgive Brian? (30 minutes)
11:50pm Family Guy: Business Guy: Animated US comedy about family life. When Carter slips into a coma, Lois lets Peter run Pewterschmidt Industries. Overcome by power, Peter fires the entire board. (30 minutes)

ITV4 (117)

8:50am The Professionals: Fall Girl: When an old girlfriend from East Germany appears, Bodie is framed for assassination and hounded by Doyle and CI5. (1 hour)
4:00pm The Professionals: Backtrack: Bodie and Doyle take on the guise of burglars to investigate an embassy with a sinister secret. (1 hour)
9:00pm Benidorm: Gavin discovers Troy is apparently cheating on him. The Oracle's tall tales get him in trouble with the police. Martin's mother Diana comes to help him, but makes him feel worse. (1 hour)
10:00pm The Road: Drama starring Viggo Mortensen and Kodi Smit-McPhee, 2009. In a post-apolcalyptic world, a father and his son fight for survival, battling cold, hunger and cannibals (1 hour)
11:05pm The Road: Drama starring Viggo Mortensen and Kodi Smit-McPhee, 2009. In a post-apolcalyptic world, a father and his son fight for survival, battling cold, hunger and cannibals (1 hour 10 minutes)

itv4 Plus 1 (118)

9:50am Drama: The Professionals: Fall Girl (60 minutes)
5:00pm Drama: The Professionals: Backtrack (60 minutes)
10:00pm Sitcom: Benidorm (60 minutes)
11:00pm Film: The Road (60 minutes)

ITV HD (119)

7:00pm Emmerdale: Robert and Aaron face an uncertain future. Debbie is forced to make a decision. Laurel confides in Will. (30 minutes)
9:00pm New: Secret Life of Dogs: All dogs descend from wolves, but how did this predator become a member of so many families? These examples show how strong the bond can be between a dog and its human family. (1 hour)
11:40pm Carry On Henry: Historical comedy starring Sidney James and Kenneth Williams, 1971. Henry VIII plots to get rid of his garlic-chewing consort when he discovers she is pregnant by her lover (1 hour 35 minutes)

Channel 4+1 (121)

1:10am Parenting for Idiots: Rules: Shappi Khorsandi describes the shame of public tantrums, Carrie Fisher slates unrealistic TV families, and Paul Chowdhry is in charge of a nine-year-old's birthday party. (Ep3, 3) (55 minutes)
3:00am The Wedding Day: The Wedding Day meets the bride, groom and guests at a wedding that's uniting two very different families, and explores how family background shapes attitudes to marriage. (55 minutes)
3:55am Phil: Secret Agent Down Under: Phil Spencer helps two couples to find their first homes in Melbourne. One couple is moving to be closer to family, the other needs plenty of space for a dog-grooming business. (55 minutes)
9:00am Everybody Loves Raymond: Italy (Part 2): The family are still on holiday in Rome, where Robert has fallen for a stunning Italian beauty, who happens to work in an ice cream shop. (35 minutes)
9:35am Everybody Loves Raymond: The Wallpaper: Ray finally snaps when Marie drives her car into his house, and Debra is forced to act as peacemaker. (30 minutes)
10:05am Frasier: A Day in May: Frasier comforts a crestfallen husband whose house has been put up for sale after his wife abandoned him, taking the children with her. (30 minutes)
10:35am Frasier: Cranes Go Caribbean: Frasier is horrified when he learns Martin, Niles and Daphne are going to accompany him on his trip to Belize with Claire. (30 minutes)
7:00pm The Simpsons: Thank God it's Doomsday: Homer predicts that the Rapture is coming in a week, and an incident with Krusty's blimp convinces everyone that he is right. (30 minutes)
7:30pm Hollyoaks: John Paul and Ste have reconnected, but what will this mean for Ste and Harry? Tegan and Courtney are confused by an angry outburst from Leela and think there's more to it. (30 minutes)
10:00pm 24 Hours in A&E: Pam, who's 53, is rushed to A&E after suffering a suspected heart attack. Cora, who's 10, has been thrown from a horse. Doctors check her neck, spine and brain for damage. (S12 Ep15) (1 hour)
11:00pm Staying Healthy: A Doctor's Guide: Dr Pixie McKenna crunches the numbers from the NHS's health data to reveal what made people sick in the UK in 2016. She also offers tips on how to stay well and possibly live longer. (1 hour)

E4+1 (123)

12:05am New: First Dates Abroad: Brand new series: In Australia, law student Rosheen dates personal trainer Roshan and they're amused by their similar names. Nanny Roxy returns for a date with podiatrist Brent. (S4 Ep2) (1 hour 5 minutes)
1:10am The Big Bang Theory: The Bus Pants Utilization: Leonard's idea for a smartphone application derails his friendship with Sheldon as they fight for control of the project. (S4 Ep12, 24) (30 minutes)
1:40am The Big Bang Theory: The Love Car Displacement: Tensions are high when Bernadette runs into her hulk of an ex-boyfriend at a science conference, leaving Howard feeling threatened. (S4 Ep13, 24) (35 minutes)
2:15am Celebs Go Dating: Brand new series: American reality TV star Jonathan Cheban and Pussycat Doll Melody Thornton sign on to the agency's books. How will the UK scene compare with dating Stateside? (S2 Ep6, 20) (1 hour)
4:10am First Dates Abroad: Brand new series: In Australia, law student Rosheen dates personal trainer Roshan and they're amused by their similar names. Nanny Roxy returns for a date with podiatrist Brent. (S4 Ep2) (50 minutes)
5:00am Hollyoaks: Problems arise between Ste and Harry, prompting Ste to turn to John Paul. Joel sets up a fundraiser, but is floored when faced with Shane. Zack comes to Leela's rescue and asks her out. (25 minutes)
7:10am Made in Chelsea: South of France: The Chelsea set head out to Cannes for a summer season of high-end antics. Jamie bumps into his old partying buddy Francis Boulle, while Frankie is back in the UK. (Ep1, 6) (50 minutes)
8:00am Hollyoaks: Problems arise between Ste and Harry, prompting Ste to turn to John Paul. Joel sets up a fundraiser, but is floored when faced with Shane. Zack comes to Leela's rescue and asks her out. (30 minutes)
8:30am Coach Trip: Road to Marbs...: ...Final Week - Brand new series: The touring party visit Jerez. One couple make a shock announcement while Brendan delivers a surprise twist. (Ep26, 30) (30 minutes)
9:00am Brooklyn Nine-Nine: House Mouses: Peralta insults Hitchcock and Scully's work ethic, so they try to get involved in a dangerous investigation in an attempt to prove themselves. (S3 Ep16, 23) (30 minutes)
9:30am Brooklyn Nine-Nine: Adrian Pimento: The precinct gets a new detective who's coming away from a 12-year undercover assignment with the Mob. Gina directs a video for Captain Holt. (S3 Ep17, 23) (30 minutes)
2:00pm How I Met Your Mother: The Magician's Code (Part 2, 2): Barney and Quinn take their first holiday together, but soon get into trouble with airport security. Ted gets in touch with his ex-girlfriend Victoria. (30 minutes)
2:30pm How I Met Your Mother: Twelve Horny Women: Marshall takes on Brad, who has become his nemesis, in the biggest case of his career, and the gang debate who was the biggest trouble maker as a teenager. (30 minutes)
3:00pm The Big Bang Theory: The Dependence Transcendence: Tensions rise when the guys struggle to complete their Air Force project on time and are forced to work around the clock. (S10 Ep3, 24) (30 minutes)
3:30pm The Big Bang Theory: The Cohabitation Experimentation: When Amy's flat is flooded, she has to move out while it is repaired and proposes a 'cohabitation experiment' with Sheldon. (S10 Ep4, 24) (30 minutes)
5:00pm How I Met Your Mother: Weekend at Barney's: When Ted and Jeanette break up, Barney helps his friend find a new date by using his infamous playbook full of 'fool-proof' ways to chat up women. (30 minutes)
5:30pm How I Met Your Mother: The Fortress: As their wedding day approaches, Robin tells Barney that she wants to begin their married life in a new home. Lily's new job takes its toll on her marriage. (30 minutes)
6:00pm Brooklyn Nine-Nine: Cheddar: Santiago and Peralta house-sit for Captain Holt when he visits Kevin in Paris and mayhem ensues when Holt's beloved dog goes missing on their watch. (S3 Ep18, 23) (30 minutes)
6:30pm Brooklyn Nine-Nine: Terry Kitties: Jeffords enlists Peralta's help to solve a case from his past. Santiago invites herself to a competitive training exercise with Holt and Diaz. (S3 Ep19, 23) (30 minutes)
7:00pm The Big Bang Theory: The Hook-Up Reverberation: Raj's honesty about his past comes back to haunt him when his girlfriend Emily gives Penny the cold shoulder. The guys consider an investment. (S8 Ep4, 24) (30 minutes)
7:30pm The Big Bang Theory: The Focus Attenuation: The guys attempt to invent something of scientific importance, but only come up with new and enjoyable ways to procrastinate. (S8 Ep5, 24) (30 minutes)
8:00pm Hollyoaks: Sienna is suspicious when she sees Joel handing over a bag of cash to Shane. Warren is onto Shane, and Mac is concerned that Marnie could discover his affair. (30 minutes)
8:30pm New: Coach Trip: Road to Marbs...: ...Final Week - Brand new series: The coach rolls into Cadiz, where Brendan sets the group an ultra-competitive treasure hunt. (Ep27, 30) (30 minutes)
9:00pm New: The Goldbergs: Brand new series - O Captain! My Captain!: Beverly hopes to inspire the students when she takes over as substitute teacher in Barry's chemistry class. Adam embarrasses Emmy. (S4 Ep11) (30 minutes)
9:30pm The Goldbergs: Goldbergs Feel Hard: Erica is accepted into a summer arts school but Murray struggles to express pride in her achievement. Barry becomes the school mascot. (S2 Ep24, 24) (30 minutes)
10:00pm New: Tattoo Fixers: Brand new series: Alice helps rid Sammie of an unladylike error, Sketch erases Lloyd's misunderstood etching, and Jay tackles martial arts fan Jimmy's naughty nod to Chuck Norris. (S3 Ep10) (1 hour)
11:00pm New: Celebs Go Dating: Brand new series: Jonathan Cheban proves to be a fussy customer at the second mixer. Will getting Joey Essex as his wing man give a nervous Perri Kiely some dating confidence? (S2 Ep7, 20) (1 hour 5 minutes)

more4 Plus 1 (125)

4:50pm Travel: Great Canal Journeys (65 minutes)
5:55pm Consumer: Location, Location, Location (60 minutes)
7:55pm Documentary: The Supervet (60 minutes)
8:55pm DIY: Grand Designs (65 minutes)
10:00pm DIY: Building the Dream (60 minutes)

E4 (126)

12:10am The Big Bang Theory: The Bus Pants Utilization: Leonard's idea for a smartphone application derails his friendship with Sheldon as they fight for control of the project. (S4 Ep12, 24) (30 minutes)
12:40am The Big Bang Theory: The Love Car Displacement: Tensions are high when Bernadette runs into her hulk of an ex-boyfriend at a science conference, leaving Howard feeling threatened. (S4 Ep13, 24) (35 minutes)
1:15am Celebs Go Dating: Brand new series: American reality TV star Jonathan Cheban and Pussycat Doll Melody Thornton sign on to the agency's books. How will the UK scene compare with dating Stateside? (S2 Ep6, 20) (1 hour)
3:10am First Dates Abroad: Brand new series: In Australia, law student Rosheen dates personal trainer Roshan and they're amused by their similar names. Nanny Roxy returns for a date with podiatrist Brent. (S4 Ep2) (50 minutes)
4:00am Hollyoaks: Problems arise between Ste and Harry, prompting Ste to turn to John Paul. Joel sets up a fundraiser, but is floored when faced with Shane. Zack comes to Leela's rescue and asks her out. (25 minutes)
6:10am Made in Chelsea: South of France: The Chelsea set head out to Cannes for a summer season of high-end antics. Jamie bumps into his old partying buddy Francis Boulle, while Frankie is back in the UK. (Ep1, 6) (50 minutes)
7:00am Hollyoaks: Problems arise between Ste and Harry, prompting Ste to turn to John Paul. Joel sets up a fundraiser, but is floored when faced with Shane. Zack comes to Leela's rescue and asks her out. (30 minutes)
7:30am Coach Trip: Road to Marbs...: ...Final Week - Brand new series: The touring party visit Jerez. One couple make a shock announcement while Brendan delivers a surprise twist. (Ep26, 30) (30 minutes)
8:00am Brooklyn Nine-Nine: House Mouses: Peralta insults Hitchcock and Scully's work ethic, so they try to get involved in a dangerous investigation in an attempt to prove themselves. (S3 Ep16, 23) (30 minutes)
8:30am Brooklyn Nine-Nine: Adrian Pimento: The precinct gets a new detective who's coming away from a 12-year undercover assignment with the Mob. Gina directs a video for Captain Holt. (S3 Ep17, 23) (30 minutes)
1:00pm How I Met Your Mother: The Magician's Code (Part 2, 2): Barney and Quinn take their first holiday together, but soon get into trouble with airport security. Ted gets in touch with his ex-girlfriend Victoria. (30 minutes)
1:30pm How I Met Your Mother: Twelve Horny Women: Marshall takes on Brad, who has become his nemesis, in the biggest case of his career, and the gang debate who was the biggest trouble maker as a teenager. (30 minutes)
2:00pm The Big Bang Theory: The Dependence Transcendence: Tensions rise when the guys struggle to complete their Air Force project on time and are forced to work around the clock. (S10 Ep3, 24) (30 minutes)
2:30pm The Big Bang Theory: The Cohabitation Experimentation: When Amy's flat is flooded, she has to move out while it is repaired and proposes a 'cohabitation experiment' with Sheldon. (S10 Ep4, 24) (30 minutes)
4:00pm How I Met Your Mother: Weekend at Barney's: When Ted and Jeanette break up, Barney helps his friend find a new date by using his infamous playbook full of 'fool-proof' ways to chat up women. (30 minutes)
4:30pm How I Met Your Mother: The Fortress: As their wedding day approaches, Robin tells Barney that she wants to begin their married life in a new home. Lily's new job takes its toll on her marriage. (30 minutes)
5:00pm Brooklyn Nine-Nine: Cheddar: Santiago and Peralta house-sit for Captain Holt when he visits Kevin in Paris and mayhem ensues when Holt's beloved dog goes missing on their watch. (S3 Ep18, 23) (30 minutes)
5:30pm Brooklyn Nine-Nine: Terry Kitties: Jeffords enlists Peralta's help to solve a case from his past. Santiago invites herself to a competitive training exercise with Holt and Diaz. (S3 Ep19, 23) (30 minutes)
6:00pm The Big Bang Theory: The Hook-Up Reverberation: Raj's honesty about his past comes back to haunt him when his girlfriend Emily gives Penny the cold shoulder. The guys consider an investment. (S8 Ep4, 24) (30 minutes)
6:30pm The Big Bang Theory: The Focus Attenuation: The guys attempt to invent something of scientific importance, but only come up with new and enjoyable ways to procrastinate. (S8 Ep5, 24) (30 minutes)
7:00pm Hollyoaks: Sienna is suspicious when she sees Joel handing over a bag of cash to Shane. Warren is onto Shane, and Mac is concerned that Marnie could discover his affair. (30 minutes)
7:30pm New: Coach Trip: Road to Marbs...: ...Final Week - Brand new series: The coach rolls into Cadiz, where Brendan sets the group an ultra-competitive treasure hunt. (Ep27, 30) (30 minutes)
8:00pm New: The Goldbergs: Brand new series - O Captain! My Captain!: Beverly hopes to inspire the students when she takes over as substitute teacher in Barry's chemistry class. Adam embarrasses Emmy. (S4 Ep11) (30 minutes)
8:30pm The Goldbergs: Goldbergs Feel Hard: Erica is accepted into a summer arts school but Murray struggles to express pride in her achievement. Barry becomes the school mascot. (S2 Ep24, 24) (30 minutes)
9:00pm New: Tattoo Fixers: Brand new series: Alice helps rid Sammie of an unladylike error, Sketch erases Lloyd's misunderstood etching, and Jay tackles martial arts fan Jimmy's naughty nod to Chuck Norris. (S3 Ep10) (1 hour)
10:00pm New: Celebs Go Dating: Brand new series: Jonathan Cheban proves to be a fussy customer at the second mixer. Will getting Joey Essex as his wing man give a nervous Perri Kiely some dating confidence? (S2 Ep7, 20) (1 hour 5 minutes)
11:05pm The Big Bang Theory: The Thespian Catalyst: Sheldon lectures at the university but worries that the students don't seem to like him. Raj fantasises about his best friend's girlfriend. (S4 Ep14, 24) (30 minutes)
11:35pm The Big Bang Theory: The Benefactor Factor: A wealthy benefactor at the university makes Leonard consider how far he's willing to go in the name of science. (S4 Ep15, 24) (30 minutes)

4seven (127)

12:05am The Great British Skinny Dip: The marketing director for British Naturism wants to persuade younger people to give social nudity a try with some naked swimming. But will his new girlfriend join in and take the plunge? (1 hour)
2:00am The Mega Brothel: A look inside the five-storey Paradise club in Stuttgart, exploring what life is like for sex workers and their clients in a country with some of the world's most liberal prostitution laws. (55 minutes)
2:55am Super Slimmers: Did They Really...: ...Keep the Weight Off?: This documentary catches up with six weight loss champions who shed 80 stone between them. And leading scientists reveal the incredible truth about diets. (50 minutes)
11:30am Phil: Secret Agent Down Under: Phil Spencer is in Perth, Western Australia, as he tries to help party girl Michelle Hanvey find an inner-city apartment surrounded by cafes, restaurants and night life. (1 hour)
8:00pm The Restoration Man: George Clarke catches up with Neil and Jackie at their old fisherman's church in Brixham, Devon, and discovers how the restoration project changed their lives beyond recognition. (1 hour)
9:00pm X-Men: Days of Future Past: (2014) Action fantasy. In a post-apocalyptic future, mutants are being hunted to extinction by giant robots, so Wolverine's consciousness is sent back in time to destroy the threat. (2 hours 40 minutes)
11:40pm The Trouble with Dad: David Baddiel's dad Colin has Pick's disease. This intimate, moving and sometimes funny documentary explores the impact that Colin's condition has on his sons' relationship with him. (1 hour)

Channel 5+1 (128)

1:45am Criminals: Caught On Camera: Documentary series. Journalist Nick Wallis joins police forces across the country to reveal how CCTV is helping to ensure convictions against shoplifters. (S1 Ep 2) (30 minutes)
4:10am Inside Windsor Castle : Events from the devastating fire of 1992, as well as the Queen's 90th birthday in 2016, a year in which she invited the Obamas to visit her 'favourite home'. (S1 Ep 1) (50 minutes)
12:15pm GPs: Behind Closed Doors: Documentary series about a GP practice in Putney. The doctors see a variety of patients who have been using alternative treatments that may do them more harm than good. (S2 Ep 5) (55 minutes)
1:15pm The Nightmare Neighbour Next Door: Documentary series taking a look at the UK's feuding neighbours. In Wales, a wheelie bin and a birthday cake have sparked off a dirty war between two neighbours. (S3 Ep 3) (1 hour)
2:15pm Home and Away: Justin and Kat put their lives on the line trying to find out if Ranae is part of the syndicate. Brody thinks the family should run in the wake of Decker's death. (30 minutes)
2:45pm Neighbours: Paige and David come clean to Brad and Lauren about the baby's father. Piper panics over the financial and personal ramifications of Elly busting her with the fake ID. (30 minutes)
6:30pm Neighbours: Paige and David come clean to Brad and Lauren about the baby's father. Piper panics over the financial and personal ramifications of Elly busting her with the fake ID. (30 minutes)
7:00pm Home and Away: Justin and Kat put their lives on the line trying to find out if Ranae is part of the syndicate. Brody thinks the family should run in the wake of Decker's death. (30 minutes)
9:00pm New: Inside Windsor Castle : Documentary series. Windsor was the safe haven that kept Elizabeth and Margaret safe during the war, and where Elizabeth fell in love with Prince Philip. (S1 Ep 2) (1 hour)
10:00pm New: Secrets of the National Trust: Alan Titchmarsh is at Attingham Hall in Shropshire, Jon Culshaw visits Disraeli's former home, Lisa Holloway watches a tapestry restoration in Norfolk. (S1 Ep 3) (1 hour)

5 USA (129)

1:00am CSI: Miami: Backstabbers: Crime drama series based on the work of forensic investigators. A lawyer who has just successfully defended a terrorist is shot outside the courtroom. (S5 Ep 11) (1 hour)
12:00pm CSI: Miami: Internal Affairs: Crime drama series based on the work of forensic investigators. A body is found crushed under a granite slab. Natalia is arrested for murder. (S5 Ep 12) (1 hour)
1:00pm NCIS: Shell Shock (Part II): American crime drama. Gibbs continues to work with Captain Wescott while he retraces his steps in order to help the team track down a terrorist. (S10 Ep 7) (1 hour)
6:00pm CSI: Miami: Rush: Crime drama series based on the work of forensic investigators. The CSIs investigate when a movie star turns up dead during filming. (S5 Ep 20) (1 hour)
8:00pm NCIS: Hit and Run: American crime drama. The NCIS team investigates a Marine's car accident and ignites some upsetting memories for Abby as a young girl on the trail of her first case. (S10 Ep 13) (1 hour)

5STAR (131)

2:00am GPs: Behind Closed Doors: Reality series filmed at the Balham Park Surgery. Dr Bower correctly suspects that an innocuous case of pins and needles suggests a more serious condition. (S3 Ep 18) (1 hour)
3:00pm Neighbours: Paige and David come clean to Brad and Lauren about the baby's father. Piper panics over the financial and personal ramifications of Elly busting her with the fake ID. (30 minutes)
3:30pm Home and Away: Justin and Kat put their lives on the line trying to find out if Ranae is part of the syndicate. Brody thinks the family should run in the wake of Decker's death. (30 minutes)
6:00pm Neighbours: Paige and David come clean to Brad and Lauren about the baby's father. Piper panics over the financial and personal ramifications of Elly busting her with the fake ID. (30 minutes)
6:30pm Home and Away: Ranae pursues Justin and an injured Kat to the caravan park. Justin tells the others that he is going to warn the cops, but instead returns to the family home. (30 minutes)
10:00pm Emerald City: Fantastical reinvention of the original 'Land of Oz' stories. Dorothy tracks down a witch to heal Lucas, while the Wizard's guards are on her trail. (S1 Ep 2) (1 hour)

Pick (144)

7:30am Motorway Patrol: Documentary series from New Zealand following the madness and mayhem faced by intrepid officers as they pull over motorists for a variety of suspected offences. (S12, ep 1) (30 minutes)
8:00am Motorway Patrol: Documentary series from New Zealand following the madness and mayhem faced by intrepid officers as they pull over motorists for a variety of suspected offences. (S12, ep 9) (30 minutes)
8:30am Motorway Patrol: Documentary series from New Zealand following the madness and mayhem faced by intrepid officers as they pull over motorists for a variety of suspected offences. (S12, ep 10) (30 minutes)
3:00pm Nothing To Declare: Fly-on-the-wall documentary following the men and women who defend Australia from drug runners, smugglers and terrorists. (S6, ep 6) (30 minutes)
5:00pm Monkey Life: New. The ninth season of the insightful documentary following the daily dramas of caring for 240 cheeky primates at the Monkey World Ape Rescue Centre. (S9, ep 5) (30 minutes)
5:30pm Monkey Life: New. The ninth season of the insightful documentary following the daily dramas of caring for 240 cheeky primates at the Monkey World Ape Rescue Centre. (S9, ep 6) (30 minutes)
11:00pm Brit Cops: Rapid Response: Action-packed documentary following rapid response officers, the fastest cops in Britain, as they crack down on crime. Time is of the essence! (S3, ep 5) (1 hour)

Challenge (145)

12:00am Pointless: Quiz in which contestants try to score as few points as possible by coming up with the general knowledge answers no-one else can think of. (1 hour)
8:30am Catchphrase: Popular quiz in which contestants can win cash prizes and a dream holiday by guessing the well-known expressions and sayings represented by animated characters. (30 minutes)
9:00am The Chase: Bradley Walsh hosts the game show that asks contestants to complete a series of general knowledge questions faster than The Chaser, a brainbox of the highest order. (1 hour)
10:00am Family Fortunes: Two families play against each other in the big money survey-based gameshow presented by Les Dennis. (30 minutes)
10:30am Family Fortunes: Two families play against each other in the big money survey-based gameshow presented by Les Dennis. (30 minutes)
1:00pm Catchphrase: Popular quiz in which contestants can win cash prizes and a dream holiday by guessing the well-known expressions and sayings represented by animated characters. (30 minutes)
1:30pm Catchphrase: Popular quiz in which contestants can win cash prizes and a dream holiday by guessing the well-known expressions and sayings represented by animated characters. (30 minutes)
2:00pm Pointless: Quiz in which contestants try to score as few points as possible by coming up with the general knowledge answers no-one else can think of. (1 hour)
5:00pm Takeshi's Castle: Comedy game show voiced by Craig Charles. Contestants vie for a cash prize as they attempt to overcome the giant games fortifying Takeshi Kitano's castle. (30 minutes)
7:00pm New: Pointless: Quiz in which contestants try to score as few points as possible by coming up with the general knowledge answers no-one else can think of. (1 hour)
9:00pm The Chase: Bradley Walsh hosts the game show that asks contestants to complete a series of general knowledge questions faster than The Chaser, a brainbox of the highest order. (1 hour)

BBC ONE HD (147)

9:15am Britain's Home Truths: 2, 5. Alison Steadman: Series delving into places Britons call home. Alison Steadman looks at changes to British suburbia, from its homes to its culture. (45 minutes)
12:15pm Bargain Hunt: Norfolk: Thomas Plant is in charge as the hunt for bargains heads to the Norfolk Antiques Fair. Two teams of married couples are hoping to buy items that will make the most profit. (45 minutes)
1:45pm Doctors: Blitz Spirit: Emma worries that circumstances are rushing her relationship with Lena, while Shak finds his first driving lesson with Ruhma isn't a smooth ride. (30 minutes)
2:15pm The Coroner: 2, 10. How to Catch a Lobster: Crime drama. When a body washes up on the shore, Jane is convinced it's a botched sea burial, but Davey believes otherwise. (45 minutes)
3:00pm Escape to the Country: South Devon: Ginny Buckley helps a couple with a £800,000 budget find a perfect country house in Devon with enough accommodation for visiting family. (45 minutes)
7:30pm EastEnders: Denise is faced with a difficult situation. Whitney receives some upsetting news. Then BBC News. (30 minutes)
8:00pm Holby City: What We Pretend to Be: Isaac's dark side comes to the surface as his relationship with Dominic reaches breaking point. Serena's mentoring gives Morven cause for concern. (1 hour)
11:45pm Who Do You Think You Are? - Warwick...: ...Davis. 8, 10. Actor Warwick Davis finds humanity and humour in some uncomfortable stories. (1 hour)

BBC FOUR HD (148)

1:25am Apple Tree Yard: 1, 4. When a doctor meets an enigmatic stranger, she is shocked by the passion he awakens in her. Contains some strong language, some sexual content and sexual violence. (1 hour)
2:25am Life, Animated: A Storyville documentary: How an autistic young man emerged from his isolation by using Disney animated films as an emotional road map to reconnect with the wider world. (1 hour 25 minutes)
7:30pm Weird Nature: 2, 6. Devious Defences: Series exploring strange animal behaviour reveals the bizarre ways animals defend themselves, from skunks that do handstands to crabs that dress up. (30 minutes)
8:00pm Planet Earth II: 4, 6. Deserts: The world's deserts force animals to come up with ingenious ways of coping with hostile conditions, giving rise to the most incredible survival stories on earth. (1 hour)
11:00pm Indian Hill Railways: 1, 3. The Darjeeling Himalayan Railway: Entwined with its people, the influence of the Darjeeling Himalayan Railway is changing as a new generation of Gurkhas populates the hills. (1 hour)

Film4 Plus 1 (301)

2:50am Film: The Dilemma (130 minutes)

CBBC (600)

7:15am Bottersnikes & Gumbles: You Got Grubb'd: Animated series. Merri and Jolli are having a great time playing pranks on the other Gumbles, but when they try to prank the Snikes, they are captured. Also in HD. (10 minutes)
7:25am Danger Mouse: The Spy Who Came in with a Cold: The Baron releases a new strain of elephant flu. Can DM and Penfold find the cure? Also in HD. (15 minutes)
8:25am Horrible Histories Crafty Cleopatra...: ...Special. 7, 15. Historical sketch show. Egyptian Queen Cleopatra clashes with her brother, seizes power and hooks up with great Roman leaders Julius Caesar and Mark Antony. Also in HD. (30 minutes)
10:20am New: Wolfblood Secrets: 7, 10. Hatred: Fantasy drama. The interrogation grows more personal and Matei struggles to cooperate. (20 minutes)
10:40am Wolfblood: A Long Way from Home: Drama series. Jana's loyalties are tested when she discovers Segolia might be concealing evidence. Also in HD. (30 minutes)
11:35am Danger Mouse: Danger Mouse Begins... Again!: Animated series. Danger Mouse explodes back into action and is instantly dismissed for destroying half of London. Can the world survive? Also in HD. (25 minutes)
12:45pm Danger Mouse: Megahurtz Attacks: Animated series. Danger Mouse's attempts to boost Penfold's confidence backfire when they lead to a ferocious games monster escaping into the real world. Also in HD. (10 minutes)
12:55pm Danger Mouse: Thanks a Minion!: Animated series. Penfold's chances of winning a Sidekickie award are in peril when Stiletto tries to snatch the prize. Greenback plots to destroy the world. Also in HD. (15 minutes)
1:10pm Danger Mouse: High School Inedible: Animated series. DM and Penfold go back to school to thwart the plans of an evil food scientist and his killer hot dogs. Also in HD. (10 minutes)
2:05pm Danger Mouse: Mousefall: Part one of two. All the villains from Arkwright are released. Also in HD. (10 minutes)
2:15pm Danger Mouse: Mouse Rise: A super-villain releases all the villains from Arkwright and plots the end of DM. Also in HD. Followed by Zig & Zag's Zogcasts. (10 minutes)
2:30pm Horrible Histories Crafty Cleopatra...: ...Special. 7, 15. Historical sketch show. Egyptian queen Cleopatra clashes with her brother, seizes power and hooks up with great Roman leaders Julius Caesar and Mark Antony. Also in HD. (30 minutes)
3:25pm Odd Squad: The Odd Antidote: The Odd Squad investigate strange events. Ms O has bizarre side effects after being sprayed by a weird plant. Also in HD. Followed by Zig & Zag's Zogcasts. (15 minutes)
3:40pm Bottersnikes & Gumbles: Wise Guy: Animated series. When Willi goes along with a talking doll's suggestion to make allies out of the Bottersnikes, he is captured and must learn to think for himself. Also in HD. (15 minutes)
5:30pm The Dumping Ground: 6, 13. Holding On: Drama series. Expectations are high when Tyler's mum comes for a visit. Also in HD. (30 minutes)
6:45pm Danger Mouse: Quark Games: Animated series. The heroes find themselves fighting for their lives on an alien world in Quark's latest money-spinning sports event. Also in HD. (15 minutes)
7:00pm Horrible Histories: 6, 13. Historical sketch show. Henry VIII promotes his all meat, no vegetables diet plan, and Admiral Nelson confuses everyone with his last words. Also in HD. (30 minutes)
7:30pm My Life: Our Desert Island Home: Documentary following the adventures of two brothers, 11-year-old Felix and 10-year-old Luca, who live on an island called Fofoa in Tonga. (30 minutes)
8:00pm Jamie Johnson: 3, 3. Decider: Jack and Boggie try to help Jamie deal with Hansard, while Jack persuades Jamie that an apology would help and Boggie uses his guile. Also in HD. Then Nine Minute Ninja. (35 minutes)

CBeebies (601)

6:35am Childrens: Dinopaws: The Thing We Didn't Want to End (10 minutes)
7:15am Animation: Bing: Knack (10 minutes)
7:40am Childrens: The Furchester Hotel: The Babysitting Service (10 minutes)
7:50am Animation: Octonauts: Artificial Reef (15 minutes)
9:00am Animation: Timmy Time: Timmy Finds Aliens (10 minutes)
9:10am Animation: Bing: Voosh! (10 minutes)
9:25am Childrens: Twirlywoos: Getting Wet (15 minutes)
12:15pm Childrens: Grandpa in My Pocket: Mistress Smiley's Medieval Fairground Fun (15 minutes)
12:50pm Childrens: Melody: Unlikely Partners (10 minutes)
1:15pm Animation: Bing: Voosh! (5 minutes)
1:25pm Childrens: Twirlywoos: Getting Wet (15 minutes)
4:35pm Childrens: Andy's Baby Animals: Drinking (10 minutes)
4:45pm Childrens: Peter Rabbit: The Tale of the Runaway Rabbit (15 minutes)
5:00pm Animation: Everything's Rosie: The Silliest Scarecrow (15 minutes)
5:15pm Childrens: Sarah and Duck: Extra Bounce (5 minutes)
6:00pm Animation: The Clangers: The Golden Planet (10 minutes)
6:10pm Childrens: The Adventures of Abney and Teal: The Porridge Machine (10 minutes)

CBBC HD (607)

7:15am Bottersnikes & Gumbles: You Got Grubb'd: Animated series. Merri and Jolli are having a great time playing pranks on the other Gumbles, but when they try to prank the Snikes, they are captured. (10 minutes)
7:25am Danger Mouse: The Spy Who Came in with a Cold: Animated series. The Baron releases a new strain of elephant flu. Can DM and Penfold find the cure before everyone is turned into a snotty elephant? (15 minutes)
8:25am Horrible Histories Crafty Cleopatra...: ...Special. 7, 15. Historical sketch show. Egyptian Queen Cleopatra clashes with her brother, seizes power and hooks up with great Roman leaders Julius Caesar and Mark Antony. (30 minutes)
10:20am New: Wolfblood Secrets: 7, 10. Hatred: Fantasy drama. The interrogation grows more personal and Matei struggles to cooperate. (20 minutes)
10:40am Wolfblood: A Long Way from Home: Drama series. Jana's loyalties are tested when she discovers Segolia might be concealing evidence. (30 minutes)
11:35am Danger Mouse: Danger Mouse Begins... Again!: Animated series. Danger Mouse explodes back into action and is instantly dismissed for destroying half of London. Can the world survive? (25 minutes)
12:45pm Danger Mouse: Megahurtz Attacks: Animated series. Danger Mouse's attempts to boost Penfold's confidence backfire when they lead to a ferocious games monster escaping into the real world. (10 minutes)
12:55pm Danger Mouse: Thanks a Minion!: Animated series. Penfold's chances of winning a Sidekickie award are in peril when Stiletto tries to snatch the prize. Greenback plots to destroy the world. (15 minutes)
1:10pm Danger Mouse: High School Inedible: Animated series. DM and Penfold go back to school to thwart the plans of an evil food scientist and his killer hot dogs. (10 minutes)
2:05pm Danger Mouse: Mousefall: Animated series. Part one of two. Danger Mouse faces his toughest challenge ever as a super-villain releases all the villains from Arkwright and plots the end of our hero. (10 minutes)
2:15pm Danger Mouse: Mouse Rise: Animated series. Second of two parts. A mysterious super-villain releases all the villains from Arkwright and plots the end of Danger Mouse. Followed by Zig & Zag's Zogcasts. (10 minutes)
2:30pm Horrible Histories Crafty Cleopatra...: ...Special. 7, 15. Historical sketch show. Egyptian queen Cleopatra clashes with her brother, seizes power and hooks up with great Roman leaders Julius Caesar and Mark Antony. (30 minutes)
3:25pm Odd Squad: The Odd Antidote: The Odd Squad investigate strange events. Ms O has bizarre side effects after being sprayed by a weird plant. Followed by Zig & Zag's Zogcasts. (15 minutes)
3:40pm Bottersnikes & Gumbles: Wise Guy: Animated series. When Willi goes along with a talking doll's suggestion to make allies out of the Bottersnikes, he is captured and must learn to think for himself. (15 minutes)
5:30pm The Dumping Ground: 6, 13. Holding On: Drama series. Expectations are high when Tyler's mum comes for a visit. (30 minutes)
6:45pm Danger Mouse: Quark Games: Animated series. The heroes find themselves fighting for their lives on an alien world in Quark's latest money-spinning sports event. (15 minutes)
7:00pm Horrible Histories: 6, 13. Historical sketch show. Henry VIII promotes his all meat, no vegetables diet plan, and Admiral Nelson confuses everyone with his last words. (30 minutes)
7:30pm My Life: Our Desert Island Home: Documentary following the adventures of two brothers, 11-year-old Felix and 10-year-old Luca, who live on an island called Fofoa in Tonga. (30 minutes)
8:00pm Jamie Johnson: 3, 3. Decider: Drama series. Jack and Boggie try to help Jamie deal with Hansard, while Jack persuades Jamie that an apology would help and Boggie uses his guile. Then Nine Minute Ninja. (35 minutes)

CBeebies HD (608)

6:35am Dinopaws: The Thing We Didn't Want to End: Animation about three dinosaurs exploring their world. The Dinopaws decide to chase the sun to stop the day from ending. (10 minutes)
7:15am Bing: Knack: Sula, Pando, Flop and Padget all have a knack, a special thing that only they can do. Bing is frustrated when all his own knacks are easy for everyone else to do too. (10 minutes)
7:40am New: The Furchester Hotel: The Babysitting Service: Preschool puppet show. The Furchesters are looking after a baby monster called Adrianna, and everyone has a suggestion for how to get her to fall asleep. (10 minutes)
7:50am Octonauts: 4, 22. Artificial Reef: Animated deep sea adventures with Captain Barnacles and his explorers. Tweak and her crewmates must convert the Gup-F into an artificial reef. (15 minutes)
9:00am Timmy Time: 7, 28. Timmy Finds Aliens: Animated adventures of a lamb at nursery school. Timmy and his friends make a collage of the moon, complete with green aliens. (10 minutes)
9:10am Bing: Voosh!: Children's animation. Bing is vooshing with Hoppity around the garden, making him fly higher and higher. With one particularly enthusiastic throw, Hoppity disappears. (10 minutes)
9:25am Twirlywoos: 1, 30. Getting Wet: Stop-motion preschool programme. The Twirlywoos learn all about getting wet when they have an encounter with a garden hose. The Box brings them a rainy cloud. (15 minutes)
12:15pm Grandpa in My Pocket: Mistress Smiley's Medieval Fairground Fun: Children's comedy about a grandpa who can magically shrink. Miss Smiley has organised a medieval-themed fun day at her cafe. (15 minutes)
12:50pm Melody: 16, 20. Unlikely Partners: Preschool mixed-media music show. Melody listens to the Elgar Cello Concerto, first movement, and imagines a dancing hippo and a mouse. (10 minutes)
1:15pm Bing: Voosh!: Children's animation. Bing is vooshing with Hoppity around the garden, making him fly higher and higher. With one particularly enthusiastic throw, Hoppity disappears. (5 minutes)
1:25pm Twirlywoos: 1, 30. Getting Wet: Stop-motion preschool programme. The Twirlywoos learn all about getting wet when they have an encounter with a garden hose. The Box brings them a rainy cloud. (15 minutes)
4:35pm Andy's Baby Animals: 12, 20. Drinking: Preschool wildlife series. Andy Day takes a look at young animals and how they find a drink when needed. Sand grouse chicks rely on dad, whose feathers are like a sponge. (10 minutes)
4:45pm Peter Rabbit: The Tale of the Runaway Rabbit: Animated series. Peter is left to babysit Cotton-tail but can't resist an exciting event at the squirrel camp. He brings his sleeping sister along. (15 minutes)
5:00pm Everything's Rosie: The Silliest Scarecrow: Animation. Big Bear is struggling to save his raspberry crop, while the birds have fun with a scarecrow. (15 minutes)
5:15pm Sarah & Duck: Extra Bounce: Animation. John's yellow bouncy ball is too bouncy, but Sarah thinks she knows where the solution can be found. (5 minutes)
6:00pm Clangers: CBeebies Bedtime Hour. 46, 52. The Golden Planet: Major invents a new two-seater rocket for special trips. (10 minutes)
6:10pm The Adventures of Abney & Teal: CBeebies Bedtime Hour. The Porridge Machine: Animated adventures. Abney and Teal decide to build a porridge machine, but it has some unexpected results. (10 minutes)

Information

Last updated Saturday 18th February 4:48pm.
This information is provided entirely without warrenty or guarentee of accuracy. If you would like to provide feedback about what you discover regarding these listings, please Email me. I'd also be interested to hear how you get on with the format of the listing.

Giffgaff: Get unlimited texts and unlimited Internet for 10